Обзор фена BaByliss 6614DE

У пошуках побутового фена для волосся, як правило, багато хто вибирає компактні прилади з мінімумом режимів та оптимальним для себе набором насадок. Після використання кількох китайських пристроїв вирішили порівняти досвід з використанням професійного приладу. В огляді фена BaByliss 6614DE намагатимемося з’ясувати, наскільки це була виправдана покупка, і чи є якась різниця. Почнемо з того, що цей інструмент входить у серію PRO АС, що вказує на наявність потужного мотора. До того ж, прилад подає холодне повітря, є режим іонізації». Гарантія на цей фен від виробника складає 3 роки, що є гарною метрикою якості.

Зовнішній вигляд професійного фена

Складання фена відмінна. Тут немає жодних подивів, враховуючи репутацію виробника. Він легше, ніж здається, має зручну ручку, довгий кабель, що повертається на 360 градусів. Все-таки лінійка розрахована на фахівців. І так, цей фен був уперше помічений у перукарні, і дуже сподобався швидкістю своєї роботи.

Длина шнура

Довжина кабелю складає 2,7 метри. Єдине чого мені не вистачило, то це петлі для підвішування інструменту.

Режим роботи

На рукоятці знаходяться дві механічні кнопки для регулювання температури та швидкості роботи фена.

Потужність та ефективність

Потужність та ефективність

У цьому фені, як вже зазначалося, використовується професійний мотор. Потужність дорівнює 2300 Вт, і швидкість сушіння справді чудова. Навряд чи є якийсь сенс говорити про час, адже все залежить від Вашого волосся, але модель навіть з лопатей зрозуміло, що це не слабкий інструмент.

Лопасті фена

За лопатями двигун захищається металевими стільниками. Нагадаю, що виробник дає 3 роки гарантії на свій фен для волосся.

Металл стільники

Попереду немає жодного захисту. Насадки (дифузор та концентратор) встановлюються без будь-яких магнітів або фіксаторів.

Вони просто надягають. При цьому щільно фіксуються: нічого не бовтається та не дратує.

Насадка

Особисте враження

Розповідати про швидке нагрівання, про те, скільки хвилин знадобилося на сушіння мокрого волосся або про рівень шуму цього приладу не бачу сенсу. BaByliss 6614DE хочу завершити наступними словами:

До покупки цього фена був невеликий інструмент від відомої китайської компанії, який здавався дуже потужним, незважаючи на свої скромні габарити. Після використання BaByliss 6614DE стало зрозуміло, що таке справжня потужність.

Внаслідок цього великі розміри цього фена стали виправданим недоліком. Іншими словами, цей нюанс можна потерпіти заради дійсно швидкого сушіння. До того ж є режим іонізації. Загалом інструмент більш ніж виправдав очікування не тільки в салоні, а й на практиці вже вдома.

Плюси:

  • професійна міць;

  • дві насадки;

  • режим іонізації;

  • холодний обдув;

  • зручна рукоятка;

  • кабель, що обертається.

Мінуси:

  • нескромні розміри.

Джерело: https://cenakachestvo.com/uk/oglyad-fenu-babyliss-6614de.html

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Шопоголік
Шопоголік@Cina

Огляди товарів

149.7KПрочитань
2Автори
32Читачі
На Друкарні з 17 квітня

Більше від автора

  • Кращі інфрачервоні обігрівачі (Топ-8) - Рейтинг 2024 року

    На тлі аналогів інфрачервоні моделі обігрівачів переваг, що приваблюють широким асортиментом: не нагрівають повітря (впливають тільки на об’єкти), захищають від опіків, пропонуються в різних форм-факторах.

    Теми цього довгочиту:

    Обігрівачі
  • Кращі газові пальники для туризму (ТОП-8) - який обрати пальник у 2024 році?

    Газові пальники для походів стають все популярнішими, безпечнішими та ефективнішими. Останніми роками попит цей сегмент техніки змушує провідних виробників постійно вдосконалювати устаткування, пропонуючи покупцям дедалі більше різновидів товарів.

    Теми цього довгочиту:

    Пальники
  • Кращі налобні ліхтарі (ТОП-6) - Рейтинг 2024 році

    Масштаби виробництва лобових ліхтариків переоцінити неможливо, адже такі аксесуари стають незамінними помічниками для представників численних професій та активних видів відпочинку: від альпіністів до велосипедистів.

    Теми цього довгочиту:

    Кращі

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається