Публікація містить описи/фото насилля, еротики або іншого чутливого контенту.

Огляд гри The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom | Nintendo Switch games | Games |  Nintendo

Ну що, от і вийшла довгоочікувана гра цього року. І в черговий раз ми бачимо, що довіряти офіціальним ігровим медіа неможна. Вони всі прогнили та готові писати будь яку брехню і ставити високі оцінки за гроші.

Ігрові журналісти наставили новій зельді 100/100, при тому що це дуже погана гра. Чому вона погана? Є багато причин.

  1. Застаріла графіка, на рівні 2010 року.

  2. Просадки ФПС постійні. Максимум 30 ФПС, але кожні пару хвилин фреймрейт падає до 10-15 кадрів. Грати в це просто неможливо, особливо в 2023 році. Це ганьба.

  3. Та ж сама карта, той же самий геймплей що в БОТВ. По суті це не гра, а ДЛЦ за 70 доларів. Просто знущаються над фанатами і розводять на гроші.

  4. Тупі механіки з майнкрафту. Це вже не зельда, а якась пісочниця ще й низької якості. Нащо грати в це, якщо є майнкрафт?

  5. Зброя знову ламається, гра абсолютно незбалансована.

  6. Світ пустий, бігаємо зачищаємо кемпи ворогів та знову шукаємо 150 шрайнів і мільйон короків. Сучасний геймплей, мда. Нагадує славнозвісні ігри від Ubisoft.

В результаті ми маємо ДЛЦ за 70 доларів, ще й дуже низької якості. Просто плювок в обличчя всім гравцям. А продажні журналістські шкури видають це за шедевр і їм навіть не стидно.

Той же Genshin Impact на голову вище нової Зельди, хоча і не є ідеальною грою та має свої мінуси. І Геншин при цьому безкоштовний. Реально, краще пограти в Геншин, ніж в ЦЕ.

А якщо ви хочете пісочницю щоб погратися з крафтом та будувати домівки чи машинки, чи ще якісь приколи — тоді грайте в майнкрафт, чи терарію. Та ж сама терарія в 1000 разів більш комплексна та цікава ніж нова Зальда, яка є гіршою грою цього року. Але нінтендодурачки цього не розуміють і вірять на слово продажним журналюгам. Ми живемо в паскудному суспільстві…

Прості психологічні трюки як подкуп журналістів і агресивний маркетинг заставляють людей купувати відверте лайно за величезні гроші і думати, що вони їдять цукерочку… Це дуже сумно.

Тож НІ В ЯКОМУ РАЗІ НЕ КУПУЙТЕ НОВУ ЗЕЛЬДУ, ВИ БУДЕТЕ РОЗЧАРОВАНІ. Моя справа вас попередити, а далі думайте самі.

Joker Smoking, bad boy, jacqueline phoenix, joker art, HD phone wallpaper |  Peakpx
Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Справжній Джокер
Справжній Джокер@joker

1.3KПрочитань
4Автори
17Читачі
На Друкарні з 17 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (3)

Рівень скарказму вище, ніж літаючі острови у зельді))))))))0

Вам також сподобається