Огляд серіалу Буканьєрки / The Buccaneers

Колись ми дивилися історичні фільми та серіали з захопленням, потім зі сміхом, зараз з рукою біля лоба. У намаганні якось змінити оригінальні історії під культуру сьогодення глядачі зіткнулися з абсолютно нікчемними та шкідливими картинами, які лише віддалено нагадують мистецтво.

1870-ті роки, Лондон. У місто приїздить група молодих та багатих американок, спадкоємиць "нових грошей", які прагнуть знайомства з британською культурою, а також пристрасних романів та титулів. Проте в Америки та Британії виявляються занадто різні підходи до традицій, а молоді та багаті американки не хочуть миритися з консерватизмом британської аристократії — гордої, але збіднілої.

"Буканьєрки" натхнений однойменним романом лауреатки Пулітцерівської премії, письменниці Едіт Вортон. Його намагалися зробити наче відповідь на "Бріджертонів", але вийшла якась слабка копія. Примітивні сюжети, обірвані деталі, купа сцен знято на зеленому фоні замість елегантних будівель. Автори навіть у Англії не знімали. Підлітки дійсно можуть повірити, що у той час люди танцювали під трендові ритми з Тік-току, адже вони тут звучать на фоні балу.

Мені дійсно важко зрозуміти для чого знімати настільки примітивні історії, яка аж так сильно спотворює реальність та подає це все з абсолютно серйозним обличчям. Хотіли повеселитися - зробіть пародію, дайте глядачам теж посміятися. Зараз на Апл виходить другий сезон серіалу "Позолочений вік", тож краще приділити увагу йому, аніж цій слабенькій пародії на трендових Бріджертонів.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
СЕРІАЛ ЗА СЕРІАЛОМ
СЕРІАЛ ЗА СЕРІАЛОМ@serialsnewsua

усе про серіали

5.1KПрочитань
0Автори
15Читачі
На Друкарні з 28 жовтня

Більше від автора

  • Перший погляд на серіал Санні / Sunny

    Apple TV, як і решта стрімінгів, все активніше заходять на японський ринок, знімаючи картини для азійської авдиторії.

    Теми цього довгочиту:

    Серіал
  • Огляд на серіал Посібник з убивства для хороших дівчат

    Стандартні сюжети можна обігрувати нескінченно у будь-яких варіаціях і продавати то на Нетфлікс дуже дорого. Таким шляхом пішли автори проєкту Посібник з убивства для хороших дівчат і не прогадали.

    Теми цього довгочиту:

    Серіал
  • Огляд серіалу Ерік / Eric

    Бенедикт Камбербетч зазвичай дуже скрупульозно підходить до вибору ролей у проєктах. Однак тут він обрав персонажа, якого вже грав декілька разів.

    Теми цього довгочиту:

    Серіал

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається