Огляд серіалу Поплавлений метал / Twisted Metal

Коли щось вистрілює, то усі хочуть повторити успіх, але майже ніколи це не виходить. Тому після успіху Останніх з нас ми побачимо ще багато екранізацій відомих ігор. Однак навряд хоч декілька з них будуть мати щось схоже на комерційний чи фанатський здобуток.

За сюжетом, події відбуваються в постапокаліптичному світі, де гонщик з амнезією Джо Доу (Ентоні Макі) отримує завдання перетнути пустельну місцевість, щоб доставити загадкову посилку. У разі успішного виконання місії головний герой отримає шанс змінити своє життя на краще, але для цього йому доведеться протистояти безжальним мародерам, які на своїх руйнівних машинах переслідують його всюди.

Однак на самому початку історії, глядачам показують, що усе буде не так просто, як видається на перший погляд.

На відміну від Останніх з нас, ця гра не мала детального сюжету чи чогось хоч наближеного до цього. Були лише персонажі та концепція гонок у пустелі. Однак автор зумів зробити з цього доволі непогану попкорну історію, яка точно зайде фанатам Форсажу.

"Twisted Metal" вирішив зібрати щось на кшталт франкен-франшизи, заповнюючи прогалини гри складовими частинами з блокбастерів минулого. В результаті вийшов дубль, що поєднує план "Божевільного Макса" з жартами на рівні "Дедпула". Загалом серіал виглядає так, наче ви дивитесь за тим, як хтось проходить Twisted Metal за вас.

Не рекомендую дивитися, якщо не готові витратити 5 годин на те, щоб спостерігати за слабким намаганням зіграти в успіх Останніх з нас.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
СЕРІАЛЬНИЙ КЛУБ
СЕРІАЛЬНИЙ КЛУБ@serialsnewsua

усе про серіали

4.6KПрочитань
0Автори
13Читачі
На Друкарні з 28 жовтня

Більше від автора

  • Огляд серіалу Періш / Parish

    Типові історії з простим сюжетом, майже завжди мають легкий комерційний успіх. Але подібну тезу можна прикладати до великих фільмів у прокаті, де люди йдуть на харизматичного Стейтема чи Скалу Джонсона.

    Теми цього довгочиту:

    Серіал
  • Огляд серіалу Пальм Рояль / Palm Royale

    Раз у рік на якомусь сервісі точно виходить картина про заможних американок з минулого століття, які живуть своє найкраще життя і раптом до них підбирається хтось з низів та усе псує. Це вже стало класикою і наразі усе це виглядає як викидання грошей за вітром.

    Теми цього довгочиту:

    Серіал

Вам також сподобається

Коментарі (2)

Дякую.

Вам також сподобається