Огляд серіалу Замкнуте коло / Full Circle

Стівен Содерберг зробив дуже багато для глядачів, але було це вже доволі давно. В останні роки він не демонструє успішних результатів, а скоріше просто знімає для себе якісь оригінальні ідеї. В цей раз картина вийшла доволі незвичайною, але це, на жаль, єдине, що можна сказати про новий серіал.

За сюжетом, відбувається викрадення хлопчика з дуже заможної родини. Усе робить кримінальне угруповування, яке таким чином хоче зняти з себе прокляття, яке було накладено ще дуже давно. Однак усе йде не за планом, прокляття не знято, а на хвості у них тепер висить поліція та спецслужби. Однак родина хлопчика також приховує свої таємниці, які повільно розкривають за ходом серіалу.

Це дуже проста та водночас складна історія по типу пазла. Однак показують її глядачу доволі дивно. Виникає дуже багато питань до усіх героїв, які з'являються на екрані. Відповісти на них глядач не має змоги, аж до самого фіналу. Проте спостерігати за усім цим трохи, але все ж цікаво.

Під час та після перегляду дуже дивні відчуття. Цікава історія загорнута у незвичайну обгортку, яка більше нагадує арт-хаус-театр, аніж серіал. Тут необхідно стежити буквально за кожним сюжетним поворотом, за кожним моментом та кожною дією кожного з персонажів. Та якщо ви усе це будете робити, то далеко не факт, що зможете щось зрозуміти раніше, аніж вам нададуть відповіді.

Серіал я не рекомендую до перегляду та він не вартує вашого часу. Якщо ви звичайно не фанатієте від усього, що робить Содерберг.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
СЕРІАЛ ЗА СЕРІАЛОМ
СЕРІАЛ ЗА СЕРІАЛОМ@serialsnewsua

усе про серіали

5.1KПрочитань
0Автори
15Читачі
На Друкарні з 28 жовтня

Більше від автора

  • Перший погляд на серіал Санні / Sunny

    Apple TV, як і решта стрімінгів, все активніше заходять на японський ринок, знімаючи картини для азійської авдиторії.

    Теми цього довгочиту:

    Серіал
  • Огляд на серіал Посібник з убивства для хороших дівчат

    Стандартні сюжети можна обігрувати нескінченно у будь-яких варіаціях і продавати то на Нетфлікс дуже дорого. Таким шляхом пішли автори проєкту Посібник з убивства для хороших дівчат і не прогадали.

    Теми цього довгочиту:

    Серіал
  • Огляд серіалу Ерік / Eric

    Бенедикт Камбербетч зазвичай дуже скрупульозно підходить до вибору ролей у проєктах. Однак тут він обрав персонажа, якого вже грав декілька разів.

    Теми цього довгочиту:

    Серіал

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається