Огляд WWE RAW за 20.11.2023

Вітаю всіх на черговому огляді Понеділкового RAW. Це останній епізод перед Козацькими Серіями. На нас очікують пояснення Дрю МакІнтайра, Беккі Лінч зійдеться в двобої з Ся Лі, а також Чед Гейбл битиметься з Шинске Накамурою. Крім того, ймовірно, буде багато фінальних штрихів напередодні преміального шоу. Ми на Ван Андел Арені, Гранд Рапідс, штат Мічиган. За коментаторським столом Майкл Коул та Вейд Барретт. Почнімо.

Шоу розпочинає рекап мейн івенту минулого тижня, де Дрю МакІнтайр позбавив Коді Роудса і Джея Усо можливості виграти беззаперечне командне чемпіонство WWE.

WWE Photo

Дрю МакІнтайр на ринзі, він говорить, що він не Домінік Містеріо, тому люди будуть слухати його. Ніхто не засмучений тим, що він зробив минулого тижня, більше, ніж він сам. Якщо хтось відвертається або йде проти нього, значить, він ніколи не був його справжнім фанатом, і Дрю на це начхати.

WWE Photo

Минулого тижня він подивився Джею Усо в обличчя, а потім звалив його. Так, Коді Роудс потрапив під перехресний вогонь, але Коді привів Джея на Raw. МакІнтайр знову згадує про Забив на Січі, перш ніж пояснити, що він НЕ приєднався до Судного Дня, але він буде в команді з ними на Військових Іграх. Рія Ріплі дала йому можливість поквитатися з Джеєм в клітці...

WWE Photo

І тут з'являється Джей, який перериває слова Дрю. Джей каже, що МакІнтайру потрібно відпустити все це. Усо вже на апроні, але тут з'являється Судний День.

WWE Photo

Сет Роллінс, Коді Роудс і Семі Зейн теж виходять, щоб зрівняти шанси.

WWE Photo

Адам Пірс зупиняє потенційну бійку і каже, що "Військові Ігри" пройдуть вже в цю неділю. Якщо хтось завдає першого удару, його команда автоматично втратить перевагу. Пірс каже, що Коді і його компанія потребують п'ятого члена команди, а тому вони мають обрати його сьогодні ввечері, і до кінця шоу вони повинні визначитися з учасниками матчу, які зійдуться в бою, де на кону стоятиме перевага у Військових Іграх. Дрю і Джей не відводять один від одного погляду, але все ж таки МакІнтайр покидає ринг.

Ная Джекс проти Ракель Родрігез

Реклама у середині трохи зіпсував картину, оскільки ми побачили, як Джекс знищує Родрігез, а потім сідає їй на груди, щоб провести утримання. Ось таким монстром є Джекс, і в теорії вона може готуватися до бою з Ріплі за титул. Хоча це може мати сенс з точки зору сюжету, але це не робить бій бажаним, оскільки Джекс - це .... ну, вона ж Джекс.

Переможниця: Ная Джекс (9:00)

Image

За лаштунками Судний День обговорюють, хто має прийняти бій від них. Тут появляється Дрю. Деміен Пріст говорить, що хотів би прийняти участь в матчі. Дрю каже, що не проти, але що якщо замість нього, в матчі з перевагою вийде сам Дрю? МакІнтайр продовжив, що йому не подобається ніхто з них, але він зневажає Джея Усо більше. Пріст теж хоче внести ясність. Він не любить Дрю. Дрю коштував йому титулу, тож нехай Дрю заспокоїться. В підсумку Пріст відсупає і говорить, що якщо Дрю так хоче матчу - вій його. Таким чином від команди Судного Дня на бій за перевагу у Військових Іграх вийде Дрю.

Після реклами ми знову за лаштунками, де фейси сперечаються про те, кого буде висуното від них на поєдинок проти Дрю. Джей наводить свої аргументи, а Сет каже, що тоді вони домовились - Усо вийде на бій. Семі каже, що їм все одно треба знайти 5 участника в команду. Коді каже, що говорив з Ніком Алдісом, який сказав, що хлопці зі Смекдауна не доторкані для них. Роудс продовжив, що у нього є старий друг, з яким він поговорить.

Беккі Лінч проти Ся Лі

WWE Photo

Ще вчора в мене була думка, що Лі, яка вже завтра зійдеться в чемпіонському поєдинку проти Лайри Валькірії, переможе. Проте цього не сталося. Немає нічого ганебного в тому, щоб програти Лінч, хоча було б непогано не робити цього саме зараз. Як би там не було, це був хороший поєдинок і, без сумніву, плюс для Лі.

Переможниця: Беккі Лінч (12:40)

WWE Photo

Святкування Беккі було недовгим, оскільки в натовпі з'являється Damage CTRL. Вони спускаються до рингу,

WWE Photo

…але тут у натовпі з'являється Шарлотта Флер! Решта їхньої команди вже тут, і починається бійка!

WWE Photo

Рингсайд заполонила бійка, проте охорона розбороняє дівчат. Фейси залишились стояти на ринзі і позували під музичну тему Лінч.

WWE Photo

Але на цьому не все і жінки все таки дістають одна одну, тому бійка продовжилась далі.

За лаштунками проходить Людвіг Кайзер. Його зупиняє Джованні Вінчі і запитує, чи все гаразд. Людвіг відповідає, що ні, нічого не гаразд. Йому не подобається, як Вінчі намагався втертися в довіру до Гюнтера. Вінчі каже, що Гюнтер був дуже задоволений ним минулого тижня. Він робить те, що найкраще для Імперіум. Людвіг каже, щоб Вінчі залишався тут, за лаштунками, поки він розбереться з Гаргано.

Людвіг Кайзер проти Джонні Гаргано

Боротьба між цими хлопцями триває, але проблеми Імперіуму це те, що викликає ще хоча б якийсь інтерес. Хоча Гюнтеру не надто сильно потрібна їхня перемога, але його партнери, які мають власні проблеми, можуть завдати йому клопоту пізніше. Наразі перемога Гаргано читається, хоча, якщо DIY не виграє матч-реванш вже в командному поєдинку, то це може не мати великого значення.

Переможець: Джонні Гаргано (9:53)

Нам показують, як раніше на шоу, Челсі Грін скаржиться Адаму Пірсу на те, що вони не повинні ділити роздягальню з тими, хто не має титулу. До них приходять Теган Нокс і Наталя, щоб кинути виклик за жіноче командне чемпіонство, але тут же появляються Кейден Картер і Катана Ченс, котрі теж хочуть тайтл-шот. Потім приєднуються Кендіс ЛеРей та Інді Хартвелл і, нарешті, Максін і Айві Найл теж тут. Пірс втручається і каже, що він бачить тут одне вирішення - влаштувати фатальний 4-сторонній командний поєдинок, де на кону стоятиме тайтл-шот на жіноче командне чемпіонство.

За лаштунками Рія Ріплі, в компанії Домінка, заходять до свєї роздягальні, де на дивані сидять Шейна Базлер і Зої Старк. Зої каже Рії, що вона зосереджена на всьому, але не на тому, на чому варто було б зосередитися. Їй подобається те, як вони облаштували це місце, але найбільше впадає в очі чемпіонство, яке висить на стіні. Рія каже, що поважає Зої за те, що вона наважилась прийти сюди, але її чекає поразка на Козацьких Серіях.

Інді Хартвел і Кендіс ЛеРей проти Катани Чанс і Кейден Картер проти Максін і Айві Найл проти Наталії та Теган Нокс

WWE Photo

Бій, практично, повністю був накволо Максін, і вона досить добре впоралася з роллю веселої зірки. Я не впевнений, що дав би їй перемогу, коли там було багато інших, цікавіших зірок, але, принаймні, Нокс і Наталя мають спільну історію, тому їхня пееремога має сенс. Дійство було не поганим, так як і буває в подібних матчах.

Переможниці: Наталія і Теган Нокс (11:40)

Image

За лаштунками Кайзер і Вінчі сперечаються. Заходить Гюнтер, який вимагає пояснень. Кайзер каже, що сказав Вінчі триматися подалі і не заважати йому робити свою роботу. Все йшло добре. Гюнтер каже, що вони ніколи не слухають його. Він справді думав, що Кайзер зможе підтримати престиж Імперіум, але той розчарував Гюнтера. Сьогодні він аплодує зусиллям Вінчі. Можливо, він зробив ставку не на ту людину. Він каже їм подивитися, як він впорається з Мізом, і хай винесуть з цього пару уроків.

За лаштунками деякі команди хочуть того ж, що отримали щойно дівчата. Пірс каже, що наступного тижня пройде Tag Team Turmoil, де на кону стоятиме тайтл-шот на беззаперечне командне чемпіонство WWE. Всі щасливі, Акіра Тозава танцює.

Появляється Нік Алдіс і каже Пірсу, що вони мають поговорити.

WWE Photo

Міз на ринзі, щоб поговорити про Гюнтера. Він розповідає, що хоче поваги, але не відчуває її від Інтерконтинентального чемпіона. Міз каже, що його називають аутсайдером...

WWE Photo

Тут з'являється Гюнтер, який перериває промову А-Лістера. Гюнтер говорить, що не любить його і нічого не думає про Міза, але Міз перераховує колишніх інтерконтинентальних чемпіонів, яких він любив у дитинстві (Севедж, Майклз, Руд, Харт). Він двадцять років працював і намагався стати таким, як вони, тому що вони запам'ятовуються, а не є одноманітними, як Гюнтер. Міз зробить усе можливе, щоб вижити і перемогти, бо це те, чим він займається. Він втомився від неповаги і готовий провчити Гюнтера.

WWE Photo

Для Гюнтера це звучить смішно, але він бачить всю ситуацію по-іншому. Міз був фанатом, з якого сміялися, бо він любив реслінг, тому намагався потрапити в цей бізнес. Потім інші реслери знущалися над ним, бо він не належав до цього виду спорту. Натомість, його місце за барикадами з іншими диваками, як ці люди. Фанати скандують "USA", що Гюнтер висміює.

WWE Photo

Гюнтер штовхає Міза і каже Майку постояти за себе. Гюнтер знущається над ним.

Тому Міз б'є його в пах ногою і проводить свій фінішер. Після цього він бере інтерконтинентальне чемпіонство і піднімає високо над головою.

За лаштунками розмовляють Сет Роллінс і Джей Усо. Роллінс надихає Усо і каже, щоб той беріг себе напередодні Козацьких Серій. Джей говорить, що все під контролем.

Шинске Накамура проти Чеда Гейбла

Бувають випадки, коли ви знаєте, що поєдинок буде хорошим, якщо людям, які беруть у ньому участь, дати шанс зробити його успішним, і це був саме той випадок. Вони провели хороший поєдинок, оскільки імпульс Накамури продовжує зростати, хоча я не маю жодного уявлення, куди вони його просувають.

Переможець: Шинске Накамура (12:22)

Дрю МакІнтайр йде за лаштунками і зустрічає Судний День. Він каже, що не потребує їхньої допомоги, а Пріст відповідає, що вони і не планували йому допомагати. МакІнтайр запевняє, що віне не просто виграє для них перевагу, а знищить Джея Усо назавжди.

Нам показують Сета і Семі, які мотивують Усо. Приходить Коді Роудс і запитує як їхні справи стосовно 5 участника. Семі говорить, що все безуспішно. Коді відповідає, що в нього все під контролем. Він поговорив з людиною і та в ділі.

Дрю МакІнтайр проти Джея Усо

WWE Photo

Ну, це було несподівано. Матч тривав довго, а потім просто закінчився чистим утриманням. Це непогана річ, алетаке рідко можна побачити. На WarGames хіли отримують перевагу, і, на щастя, WWE зрозуміли це цього року. Хороша головна подія.

Переможець: Дрю МакІнтайр (18:34)

Після матчу ми бачимо очевидне побиття, коли Дрю продовжує гамселити Усо. Джей намагається відбитися. Він хапає стілець, але тут з'являються Пріст, Джей Ді, Фінн і Дом. Всі вони накидаються на Джея на рингу, але тут з'являється команда Коді, у кожного стільць! Коді відправляє Дрю за межі рингу, Сет б'є стільцем Пріста. Вони божеволіють зі стільцями! Всі фейси на рингу. Сет перевіряє, як там Джей.

WWE Photo

Коді бере мікрофон. Він дуже радий, що Судний День має перевагу, і вони завербували Дрю, але вони не одні. Вони знайшли п'ятого учасника, того, з ким Коді має спільну “спадщину”. З ними буде Верховний Хижак. Ми знаємо, хто це, чи не так, Судний день? Коді каже, що вони не просто чують голоси у себе в голові… На цьому шоу виходить з ефіру.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.5KПрочитань
0Автори
17Читачі
Підтримати
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається