Потоваришуй зі своїм Ангелом-Хранителем.

Автор: Christophe Van der waals. Опубліковано на Unsplash
Вищі сили нагороджують кожного з нас покровителем. Просто так, просто, тому що ми з'явилися на цей світ. Дають нам свого Ангела-Охоронця, який оберігатиме, простягатиме руку допомоги, спрямовуватиме на істинний шлях...

- Сто відсотків ви чули історії, коли за годину до вильоту, у людини виникають обставини, вона не встигає на рейс. А цей літак зазнає аварії.

- Коли людина не сідає в машину, яка потрапляє в аварію. Не приходить у місце, де трапляється якась надзвичайна подія.

Ангел-Хранитель оберігає нас щогодини, щохвилини. І не тільки ось у таких критичних ситуаціях. Просто елементарно змушує вас перевірити зайвий раз сумку, чи не впустили ви гаманець.

Було таке, що вас начебто осінило кудись повернутися, ви зробили дію, а потім казали: якби я не пішов назад, усе було б інакше?

Церковні служителі називають такі інсайти «духовним осяянням».

Але Ангел із нами не тільки коли потрібно вберегти від небезпеки. Він вселяє нам у душу світло. Допомагає ухвалювати правильні рішення, бути милосердними, добрими і чесними.

Усе це дуже духовно і прекрасно. Але в сучасному світі чи часто ми чинимо по совісті? У гонитві за матерією, чи є місце світлому? Чи відчуваєте ви, що вас оберігають і допомагають?

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Tasama
Tasama@Tasama

Матриця долі.

576Прочитань
9Автори
4Читачі
Підтримати
На Друкарні з 24 лютого

Більше від автора

  • Як обрати хобі, яке наповнюватиме ресурс? 1ч

    Особливо актуальною ця стаття буде для тих, хто поки що займається нелюбимою справою. Неулюблена справа висмоктує всі сили, не дає натхнення і бажання щось робити. А ось улюблена справа навпаки, змушує нас рухатися вперед, наповнює енергією так, що не відчуваєш втоми.

    Теми цього довгочиту:

    Енергії В Матриці Долі
  • 7 порад для 10 енергії.

    Завдання для 10 енергії в особистому призначенні. А що потрібно робити, щоб їх реалізувати? Як знайти до неї підхід і потихеньку вивести в позитивне русло?

    Теми цього довгочиту:

    Матриця Долі

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається