Публікація містить рекламні матеріали.

Привіт мене звати Дарія - сьогодні моя емоція це образа на чіюсь байдужість

Привіт мене звати Дарія

Оу який великий відступ між рядками, трохи незвично, вибачте але вже так звикла писати з телефону (⁠^⁠~⁠^⁠;⁠)⁠ゞ

Отже я перший раз тут

Сьогодні хочу розповісти вам історію що трапилася вчора і гризе мене трохи з середини, а так як я сова то мені це дискомфортом тому вибалакаюсь вам і будемо жити з цим далі.

Вчора у знайомої “Жені шо там?” в групі побачила пост про збір грошей для маленького хлопчика з спинно м'язовою дистрофією (здається правильно записала) Захотіла допомогти поширити інформацію, написала в особисті так як з групи в телеграм не можна копіювати інформацію (у неї стоїть обмеження) мені все прислали і я як волонтер на пів шишички пішла розсилати інформацію по групах. Написала в групу чату нашого міста (“місто герой” якщо комусь цікаво то Охтирка ) і одразу дівчинка в особисті прислала скріни що допомогла (дуже їй вдячна) до свого повідомлення додала посилання на групу Жені аби люди могли перевірити інформацію і дізнатися скільки зібрали (Женя буквально кожене надання дякувала окремим звітом) та й пішла далі поширювати.

Ввечорі у Жені був пост що зібрали 3235.75 грн і що скоро перешле гроші матері хворого хлопчика (гроші потрібні для лікування тому накопичувати певну суму на карті не надто доцільно а краще кожного дня пересилати зібране) Ми зібрали доволі багато тому я пішла відписувати в ті чати де кидала просілку (ок так я спілкуюся суржем тому він проскакуватиме, вибачаюся) Шукаю-шукаю а великої групи чату міста немає. Я навіть найшла канал з новинами міста в якому відімкнула звук після завершення активних обстрілів міста. Там доречі остання новина за дев'яту ранку була що на сумську області йде потужна хакерська атака через телеграм… Оуу тут пазлик то у голові склався “Мене заблочили” - кричала купка голосів в голові з інтонацією “кабздець”

Чат з переклички де всі живі і тривог що треба фоватися бо наш літак вирішив прикольнутися і політики над містом а ми дізнаємося що він наш через дві години перетворився на місцеву тринділка де люди писали про якісь знаки, втрати, питання та продажі. Інколи я скидувала пости про збори грошей для волонтерів “Нащадки Ельзи для ЗСУ” - вони сітки, кікімори і інші корисні речі надають військовим, але мої пости видаляли через деякий час (ага а продам диван дублювалося кожен день) І от сьогодні мене там заблочили за збір грошей для дитини (доречі там маленький народився тільки в цьому році 2 березня, Мирослав) і посилання на іншу групу де можна поглянути звіти… серйозно? В місті мене кожна третя собака знає бо я там іноді торгую, маму мою знають майже всі і тут адміни вирішують що краще мене забанити… не розумію чого вони боялися… розсилки вірусного посилання чи що з їх групи втечуть люди?

На душі гидко, пусто наче щось вирвали і легка тошнота від людей - я ображена! Просто я знаю що адмін хоч трохи прочитав інформації перед тим як мене заблочили…

Я звісно розповіла знайомим, ми посміялися з цього але є огидне відчуття всередині і розуміння того що люди вже звикли до смертей і їх колише лише власнче щось….

Трохи підняла настрій інша група мого міста, створена дівчинкою яка на початку війн хотіла створити чат - канал для містян але все що там зараз публікується це повідомляє з боту про повітряні тривоги і інколи мої збори, немає активу одним словом але 150 підписників досі там )) Я написала хоч і пізно пост про цей збір, в окремому повідомленні з посиланням яке бот одразу видалив, я написала про те що не пропустило посилання і через хвилину дівчинка відкрила його (це так приємно що твою справу підтримують і допомагають) Якщо цей текст читають охтирчани то хай знають що краще група “Охтирка 24/7”! Там хоч людей і мало але пости про збори які мають підтвердження не видаляють і не блочать за посилання на інші канали <⁠(⁠ ̄⁠︶⁠ ̄⁠)⁠>

Ну а мені треба найти адміна тієї групи де забанили і якось відновитися, там багато людей і частенько проскакує корисна інформація по типу розкладу моєї маршутки ….

О а ще бісить коли мама каже не писати пости в ту групу “бо що скажуть люди?” Чорт яка ж в неї травма від соціуму, і в мене але я стаю в позу бо якщо так тихенько сидіти то все піде по наклонній і допомогу люди не отримають якщо мовчати!

Я дивна людина…

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
DK
Dariia Kreatyv Fikus@Dariia_Kreatyv

34Прочитань
0Автори
1Читачі
На Друкарні з 16 квітня

Більше від автора

  • Сон давнього лісу

    Далі я напишу про історію що крутиться в моїй голові вже декілька років. Спочатку це був сон але моя уява не може відпустити це і постійно програє на повторі початок історії.

    Теми цього довгочиту:

    Сон

Вам також сподобається

Коментарі (1)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається