Проблеми Хімени із Людини-бензпили

Спойлери. Я не профі аналітик, але історію для вас створю.

Можливо ви чули історію сигаретного обпалу, його відео називається “Ніхто не зрозумів Хімену”. І він там роз’яснює всім що в неї щось похоже на ПТСР. Адже вона втратила багато людей що служили із нею. І вона дуже страждає, що не може показати любов, до Акі.

Та от подивимося на Історію Хімени, як на часткову біографію. Це дівчина, яка працювала в агенстві з винищенням демонів/страхів. Вона рада коли завдання виконано. Вона радіє коли може запропонувати комусь, свою послугу. Вона сумна коли її послугу не сприймають. І так Хімена постійно хоче комусь догодити. І вона шукає того кому так просто не догодиш. Тим більше радості вона буде мати коли задовільнить комплексну людину.

Ще також потрібно сказати, що вона рада коли вона помагає іншим, відчуває себе потрібною, та ладна пожертвувати собою заради інших. Вона не має цілі помсти, а тільки ціль помогти.

А тепер ми трошки зануримося в транзакційний аналіз Хімени. Це означає що ми подумаємо, як думає Хімена. Я в цьому не профі, але зацікавити вас я постараюся. Її дитина хоче зайнятися сексом із денжі, вона цього бажає, але її батько(це тато або мама) не дозволяють шлятися по дурних пригодах. Вона ладна йти по гострому лезу, тільки аби зігріти емоції інших людей. І вона розуміє чим гостріше лезо, тим краще вона зігріє. Але часто на цьому лезі вона запихає інших людей. Вона хоче із ними розважатися, та водночас хоче аби вона була, так би мовити, рятівником.

Можливо головна теза її життя. “Помри красиво, щоб за тобою плакали, але не по дурному, щоб з тебе не сміялися.”

Можливо її мама навчила її, поводитися весело, та не дуркувати. Так її мама заохочувала тата до стосунків. Але одного разу вийшов інцидент при якому мама занадто розвеселилася, і залишила після себе послання на рух. Так ніби своєю смертю вона хотіла комусь допомогти. А тато сказав що “Хімена, ти закінчиш так само як твоя мати”.

Але цікавинка в тому, що Хімена позбулася цього приводу, вона як раз готова була жити вільним життям. Але потяг до смерті в неї залишався. Адже вона продовжувала курити сигарети. А її останній подарунок для Акі, став подарунком, що привело його до його ж смерті.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
@Nazer
@Nazer@ZhahPekla

390Прочитань
4Автори
7Читачі
На Друкарні з 31 липня

Більше від автора

  • Недовершеність суперсімейки.

    Багато хто памятає цей мультик, як святом дитинства. І так він є таким і для мене. Мені подобаються якого чудового ворога вони створили, як вони створили ідею відділення суперів, і яка дійсна різниця між фізичними якостями. Та якби все було так гладко, я не писав би цей текст

    Теми цього довгочиту:

    Мультфільми
  • Дозвольте любові вас вбити.

    Теперішнє покоління так ніби сіло на те, що можна більше попрацювати, і вже у 20-30 років не йти на роботу. "Ти матимеш достатньо грошей маєш бізнеси й тому подібне". Тупо, як на мене. Кожен чорний знає що так воно не працює. Чим більше працюєш, тим більше припахуєшся.

    Теми цього довгочиту:

    Життя
  • Ріст персонажа в іграх дивний

    Ріст персонажа в іграх доволі дивний. Буквально. Подивіться на головних героїв останніх ексклюзивів. У них розвиток персонажа відбувається через зміну середовища чи якихось проблем, все як по мономіфу героя. Де є зав’язка, випробування, падіння, остання битва, перемога і додому.

    Теми цього довгочиту:

    Ігри

Вам також сподобається

Коментарі (2)

Прийшлося загуглити про “транзакційний аналіз”, аби бодай щось зрозуміти😅

Ну, Хімено, однозначно готова повністю посвятити себе іншим.

Але здається таки є різниця між цими іншими.

Ті що є близькими й рідними.

І ті, що якимось чином з нею зв’язані.

Страх за рідних може ввести Хімено у паніку.

Денжи, що врятував її та її рідного, Акі, сам наблизився до статусу рідного. Тому напевно вона й почувала себе достатньо в безпеці з ним, щоб в неї підсвідомо з'явилася яка небудь тяга, не тільки легковажна обіцянка тут була тригером.

Що у підсумку переросла у дружбу й товариство у любовних махінаціях.

Сумніваюся, що до Павер було б таке ж відношення, лише як молодша співробітниця, за якою потрібно наглядати але не більше.

Кобені в цьому плані ближча, навіть при тому що ранила її рідного.

А що до пов'язаних але не рідних, можно згадати родичку померлого товарища.

Вона не могла їй відповісти, не могла захиститися, тому що вважала себе причетною до його смерті. Можлива Хімено хотіла бути для неї відрадою, навіть якщо болісно самій.

На що Акі правильно зреагував, показав що Хімено має право злитися, що про неї теж потрібно піклуватися.

Сумніваюсь, що вона дозволила б чужій людині себе вдарити і т.д.

І тип паче за рідних, вона б вбивала цих самих незнайомців без вагань.

Як було з Денжі і особливо Павер, коли першому погрожувала, а другу ледь не придушила.

Вам також сподобається