Ребрендинг першої спільноти Друкарні — ПАД 2.0

Таки всім привіт. Тут мені нашептали, що в спільноті друкарні скоро буде багато змін і їм там потрібно багато людей для допомоги.

ПАД — це найбільша спільнота Друкарні, але в ній ще багато різних недоліків та мало справді нового контенту для відвідувачів. Єдину цікаву для більшості подію закрили, тому залишилося лише спілкуватися. Але через те, що я скоро стану власником цієї спільноти, то наміряюсь повернути туди трохи цікавинок. Звісно, сам я цього не зможу зробити, тому запрошую вас підтримати розвиток цієї спільноти.

Мені потрібно багато творчих, які уже пишуть на Друкарню або лише думаю з чого почати. Всі хто хоче може долучитися до цього проєкту.

Хто та що нам потрібно?

Отже, що нам потрібно?

Класні ідеї, які ви можете мені написати в особисті в телеграмі.

Класні люди, які будуть шукати не менш класні довгочити для рубрики “Найкращих довгочитів Друкарні” (та сама цікава подія, яку закрили раніше, але скоро вона появиться у зовсім новому амплуа, якщо ви, звісно, вирішите взяти у цьому участь).

Також ви можете отримати доступ до сторінки ПАД та писати все, що пов’язане з нею та не тільки: від новин до мемів, від серйозних довгочитів до геніальних рофлів та все, що забажає ваша душа. Головне це залишати посилання на спільноту та запрошувати туди користувачів.

Якщо коротко, то:

  • Ваші цікаві ідеї для покращення спільноти

  • Люди, які будуть ділитися дописами своїх улюблених авторів

  • Люди, які допоможуть вести сторінку ПАД в Друкарні.

З будь-якими питаннями, пропозиціями та просто поговорити пишіть мені в особисті в телеграмі або інстаграмі. Дякую за увагу)

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Мелодист або Таки Роман
Мелодист або Таки Роман@Falsend

Любить писати щось цікаве

3.7KПрочитань
8Автори
101Читачі
На Друкарні з 14 квітня

Більше від автора

  • Куди я пропав і хто я

    Таки всім привіт. Ого давно я уже так не вітався. Не знаю чи ще хтось мене пам’ятає, все-таки багато нових людей прийшло на Друкарню і багато, хто пішли з Друкарні. Тому для більшості буде цікаве питання, що за нн з’явився.

    Теми цього довгочиту:

    Письменництво
  • Відбиток смерті

    Всім знайомий той момент, коли вас проймає неочікуваність та жах. І особливо це стається, коли смерть зачіпає близьких.

    Теми цього довгочиту:

    Божевілля
  • Божевільні види мистецтва

    Я думаю більшість з нас пробувалися в різних видах мистецтва: малювання, писання прози та віршів, творення музики та будь-що інше. Тому хочу показати вам витвори мистецтва, якими можна захоплюватися або ненавидіти, але ніхто не заперечить, що для них потрібна справжня впертість.

    Теми цього довгочиту:

    Щось Цікаве

Вам також сподобається

Коментарі (2)

Можете залишити тут свої побажання

Вам також сподобається