Картина на обкладинці є роботою Дієго Фаціо (Diego Fazio)

Я думаю більшість з нас пробувалися в різних видах мистецтва: малювання, писання прози та віршів, творення музики та будь-що інше. Тому хочу показати вам витвори мистецтва, якими можна захоплюватися або ненавидіти, але ніхто не заперечить, що для них потрібна справжня впертість.

Малювання на брудних поверхнях

Так зване зворотне графіті. Більшість з нас малювали пальцями по запилюженому склі авто або по металевому заборі. Не завжди виходили витвори мистецтва, але це було цікаво для нас як дітей. Що ж, комусь в цьому світі це зайняття залишилося цікавим і в дорослому віці, тому ми отримали це з одного боку дивне, а з іншого приголомшливе мистецтво.

Вкрадений приклад з інтернету

Як для людини, яка не вміє малювати взагалі це виглядає занадто складно.

Пару слів від автора минулого малюнка, художника по брудних машинах

Художник справді захоплений створенням брудних картин. Він використовує безліч способів очищення пилу, щоб створювати якісні малюнки й результати справді показують всі його зусилля.

Це мистецтво існує не лише на брудних авто.

reverse graffiti example of a clothes line
Paul Curtis: Reverse Graffiti – Daily Art Fixx
File:Reverse-graffiti Piratenpartei Bayreuth (02).jpg - Wikimedia Commons
Clean Stencil Advertising Agency

Такі зворотні графіті бувають з очищенням не тільки бруду.

Reverse Graffiti. Очистка стен или искусство: как Пол Кертис создаёт  картины в стиле обратного граффити
Humorous Street Art and Urban Interventions by SpY — Colossal

Скульптури із льоду

Більшість бачили такі різьбярські вироби в інтернеті, тому представлення ця форма мистецтва не потребує, на мою думку. Не дивлячись на доволі велику медійність такого складного виробництва, я вирішив додати його сюди, бо це занадто прекрасно.

Only The Best | New Jersey | Ice Sculptures by Kevin O'Malley

Це лише пару прикладів, але можна лише уявити наскільки багато часу автори витратили на ці вироби.

Людські квіти

Знаю, звучить дуже дивно, але ми тут саме для цього.

Як ви бачите, картини створюються з фотографій різних частин тіла в різних позах, їх обробляють, щоб створити малюнок, який більше нагадує образ квітки.

Хоч і назва крутиться навколо квіт, але автори лише ними не обмежуються

Збільшення минулого фото

Більшість цих фото є витворами однієї авторки Сесілії Вебер (Cecelia Webber). Створення однієї такої картини забирає до 2 місяців часу.

Фотореалізм

Це стиль в образотворчому мистецтві. Його метою є зображення картин з якістю фотографій. Виробництво таких картин займає багато часу, але результати приємно дивують.

Їх справді важко відрізнити від фото, тому потребують неабиякої вмілості та досвіду. Це виглядає просто надзвичайно красиво.

Бодіарт

Це мистецтво, де людське тіло використовується, як полотно. Для таких малюнків потрібно ретельно підбирати фарби, які не зашкодять організму та легко змиються після фотосесії.

Бодіарт відомий у всьому світі, та це не дивно. Деякі малюнки складні й деталізовані, а інші робляться за п’ять хвилин за допомогою розпорошення фарби на тілі. В будь-якому випадку цей вид мистецтва далеко не для всіх, особливо, якщо ми говоримо про сором’язливих людей)

Післямова

Я створив цей допис для того, щоб показати вам хоч якусь частинку людської фантазії та настирливості. Будь-яке мистецтво (не лише в цьому довгочиті) починалося з маленького задуму та розросталося із часом, створюючи нові гілки у своїй класифікації.

Кожна людина може створити прекрасний витвір мистецтва. Тому, можливо, колись і ви придумаєте щось нове, чим будуть захоплюватися або ненавидіти


Що ж, сьогодні в мене день народження, тому ні на що не натякаю, але було б приємно, якби цей допис набрав якусь солідну кількість розповсюдження. Залишайте оплески, коментарі, поширюйте серед друзів.

Якщо хочете мене привітати, то запрошую до коментарів або на buymeacoffee (одразу привітаєте та підтримаєте мою “творчість”), на крайній випадок заходьте в особисті десь там за посиланнями.

Я всім буду радий ♥️

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Мелодист або Таки Роман
Мелодист або Таки Роман@Falsend

Любить писати щось цікаве

3.8KПрочитань
8Автори
102Читачі
Підтримати
На Друкарні з 14 квітня

Більше від автора

  • Відбиток смерті

    Всім знайомий той момент, коли вас проймає неочікуваність та жах. І особливо це стається, коли смерть зачіпає близьких.

    Теми цього довгочиту:

    Божевілля
  • Я не маю ні одної ідеї та як проходить звичайний день автора з Друкарні

    Таки всім привіт. В кожному своєму дописі я розповідаю вам щось про друкарню, її авторів та свої думки. Сьогодні ж в нас трохи неординарний допис про самого себе. Не знаю, чи моя особистість та буденність комусь цікава, але я вирішив перевірити цю тезу.

    Теми цього довгочиту:

    Письменництво
  • Авторське опитування — місце Друкарні в житті друкарських

    Я думаю багато хто хотів би запитатися щось в авторів друкарні, але сумнівалися чи це буде доречно, тому відмовлялися від такої думки. А я тут не для того, щоб відмовлятися від якихось цікавих ідей. Тому я буду ставити запитання, які ви будете писати в коментарях.

    Теми цього довгочиту:

    Авторське Опитування

Вам також сподобається

Коментарі (3)

З днем народження!

Читачів тобі побільше, оплесків, натхнення й мотивації.

І всього найкращого. 🎉

Вам також сподобається