Редизайн ЗСУ

Ми бачили дизайн UNITED24, Повернись живим, БФ Сергія Притули та багато інших. Але найбільш очікуваним звісно було редизайн ЗСУ. Ми розглянемо повністю редизайн та обговоримо рішення авторів, щодо кольорів, шрифтів, форм та інших елементів.

Сам графічний стиль побудований на новій символіці ЗСУ, яка має чітке історичне підґрунтя. Стиль також є універсальним для будь-якої військової частини ЗСУ.

Логотип

Головний елемент всього візуального стилю — це військовий нарукавний тризуб ДА УНР, який і зараз використовується у військовому однострої

Кольори

Колір говорить сам за себе. Хоробрі, вишукані та гарно підібрані кольори, що передають саме військовий настрій та українську незламність. Є питання до “золотого” але народ скоріш буде асоціювати з житом чи кольором з прапору.

Основний шрифт

Унікальний шрифт , уособлює найкращі українські шрифтові традиції, військовий стиль та задовольняє усі потреби ЗСУ. Наявне також накреслення для неймтейпів та для техніки. Легко читається, має 10 накреслень та дуже сподіваюсь підтримує знак гривні

Дмитро Растворцевий
Дмитро Растворцевий

Церемонійний Шрифт

Церемонійний шрифт ЗСУ — Volja. Його використовують для оформлення почесних грамот, подяк, посвідчень до нагород, нагородних листів тощо.
Слова “Грамота, Подяка…” будуть в цьому шрифті та радувати всіх у домівках військових. Багатьом воїнам байдуже на нагороди, а тим паче на шрифт, але маючи такі накреслення, можна буде вішати на стінку задля естетичної насолоди.

Марчела Можина
Марчела Можина

Соціальні мережі

Читати офіційні джерела — нудно. Про це говорить к-ть підписників на їх сторінках. Там немає власної думки автора каналу, приколів, мемів тощо. Офіційне було занадто офіційним, що звісно важливо але тепер гадаю буде щей стильно. Мені подобається, гадаю аудиторія теж зацінить.

Продукція

Було б прикольно, якщо захисникам та захисницям вручали символічні брендові подарунки. З цитатками Президента чи ребусами Єрмака — це виглядатиме сучасно, але ризиковано, тому на фото дефолтні підбадьорюючі вирази. Виглядають лаконічно та універсально.

Дивіться більш детальний кейс — на Behance

🖤Дякую за увагу!
Блог
Motion Richy — Створюй інакше!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Мам! Я моушн-дизайнер
Мам! Я моушн-дизайнер@motionrichy

4.2KПрочитань
0Автори
28Читачі
На Друкарні з 30 квітня

Більше від автора

  • 10 сайтів безкоштовних ілюстрацій

    У цій статті, я зібрав для вас 10 веб-сайтів, які вам точно стануть у нагоді, отож не шкодуйте часу і пристигайте ремені.

    Теми цього довгочиту:

    Ілюстрації
  • Правило банана в UX/UI дизайні

    «Правило банана» в дизайні UX/UI — це простий, але потужний принцип, який може допомогти переконатися, що веб-сайт або додаток є простими для розуміння та використання.

    Теми цього довгочиту:

    Дизайн
  • Закон читабельності: проектування типографіки

    Щодня ми стикаємося з сотнями текстів, навіть не усвідомлюючи складного процесу, який стоїть за ними, щоб здаватись читабельним.

    Теми цього довгочиту:

    Ui-ux

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається