10 сайтів безкоштовних ілюстрацій

Ви шукаєте високоякісні ілюстрації для своїх проектів, але не маєте бюджету, щоб заплатити за них? На щастя маємо кілька веб-сайтів, де можна знайти безкоштовні ілюстрації для особистих чи комерційних цілях. У цій статті, я зібрав для вас 10 веб-сайтів, які вам точно стануть у нагоді, отож не шкодуйте часу і пристигайте ремені.

01. unDraw 

Перший і один із найбільших сервісів, що пропонує велику колекцію ілюстрацій, які можна використовувати безкоштовно навіть для комерційних проектів. Формати SVG, PNG або EPS.

02. Freepik 

Чули про нього. Тут усі необхідні матеріали в одному місці. Знайдіть і завантажте найкращі високоякісні фотографії, вектори, відео та макети.

03. Icons8

Сайт пропонує велику колекцію ілюстрацій, включаючи іконки, фотографії та вектор. Ви можете використовувати ілюстрації безкоштовно, але залишайте посилання на перші джерела.

04. Lukaszadam

05. Absurd.design

06. ManyPixels 

07. Fresh Folk 

Велика бібліотека з векторних персонажів та обєктів.

 

08. Vector Characters 

Безкоштовні векторні персонажі, векторні іконки та ілюстрації. На сайті представлено великий асортимент векторних хлопчиків, дівчат, бізнес персонажів, супер-героїв і багато-багато інших.

09. Paaatterns

Безкоштовна колекція красивих патернів для всіх векторних форматів. Неймовірна колекція.

10. Free Illustrations

Одна із найулюбленіших бібліотек. Захожу сюди час від часу, щоб подивитись на ілюстрації, які колись використовував та вчився на них. Раджу полазити, впевнений, що знайдете для себе any цікаве.


Завантажити курс After Effects

🖤Дякую за увагу!

Блог Motion Richy — Створюй інакше!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Мам! Я моушн-дизайнер
Мам! Я моушн-дизайнер@motionrichy

4.1KПрочитань
0Автори
28Читачі
На Друкарні з 30 квітня

Більше від автора

  • Правило банана в UX/UI дизайні

    «Правило банана» в дизайні UX/UI — це простий, але потужний принцип, який може допомогти переконатися, що веб-сайт або додаток є простими для розуміння та використання.

    Теми цього довгочиту:

    Дизайн
  • Закон читабельності: проектування типографіки

    Щодня ми стикаємося з сотнями текстів, навіть не усвідомлюючи складного процесу, який стоїть за ними, щоб здаватись читабельним.

    Теми цього довгочиту:

    Ui-ux
  • Посібник із принципів Motion Design

    UI анімація — це більше, ніж візуальне оформлення. Це переконлива сила, яка сприяє взаємодії з продуктом і розширює охоплення дизайнерської комунікації.

    Теми цього довгочиту:

    Motion Design

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається