Сергій Жадан «Інтернат»

Сьогодні поговоримо про популярного автора та одну з його найкращих книг «Інтернат».

«Боятися нічого, я ні в чому не винен. Я нікого сюди не кликав, я нікого не виганяв…» — ця цитата найкраще описує позицію головного героя.

Він просто вчитель української мови, який у звичайному спілкуванні використовує російську. Його не цікавлять ні новини, ні яка влада буде в місті, яке знаходиться недалеко від нього. Але одного дня він змушений відправиться в місце, з якого тільки відійшла стара влада і скоро зайде нова, щоб забрати свого племінника з інтернату.

Ця місто стане для головного героя справжнім пеклом. Постійні обстріли, голодні тварини та тяжкий шлях до місця призначення. Всього три дні пригод, а стільки подій та змін відбувається з головним героєм.

Ця книга розповідає про події, які відбулися в січні 2015 року, ймовірно в місті Дебальцеве, але картина, яку передає автор, залишається актуальною і в наш час.

Чи зможе головний герой знайти племінника та вибратися з міста? Ось основне питання книги, відповідь на яке ви отримаєте, якщо прочитаєте книгу або ж почитаєте спойлери.

Я впевнена, що багато хто з вас чув про цю книгу або навіть читав. Мені цікаво буде послухати ваші відгуки про книгу чи що ви чули про її створення. В майбутньому ми можемо обговорити моменти, які залишили слід у вашій душі.

З любов’ю, МУС❤

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
МУС
МУС@mus_literature

Сучасна українська література

325Прочитань
6Автори
12Читачі
На Друкарні з 27 квітня

Більше від автора

  • Цікаві заходи, які ви можете відвідати на Книжковому Арсеналі

    Наступний тиждень сповнений цікавими подіями книжкового світу. Мова йде про Книжковий Арсенал, що зібрав у собі фантастичні заходи. Всі заходи в цьому пості повʼязані з книжками.

    Теми цього довгочиту:

    Книжки
  • Книжковий Арсенал

    Здається ще нещодавно бродили люди по Книжковій країні, а вже скоро мають бродити по Книжковому Арсеналі. Звісно це стосується тих, кому цікаві ці заходи.

    Теми цього довгочиту:

    Книги
  • Знайомство

    Всім мус! Вітаю вас у Молода Українська Спільнота (МУС). Це простір для тих, хто цікавиться сучасною українською літературою та для людей, які пишуть українською мовою.

    Теми цього довгочиту:

    Українська Література

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається