Що сталося з ІЛ-76. Найбільш можливий варіант

Звісно, ніякого експерта не буде. Але буду я.

При оцінці будь-яких подій слід пам'ятати те, що абсолютно все, що стверджує російська сторона, завжди є брехнею. Винятків не буває.

Регулярну брехню тверджень і заяв російської сторони повністю і детально викрито всіма світовими ЗМІ, агентствами, експертами та авторитетними криміналістами.

Ситуація з нібито нашими, і нібито полоненими, які нібито були на літаку — не виняток. Якщо збіг імен двох полонених у різні дні обміну — цілком ймовірна річ, то збіг 18 імен з 65 — не випадковість, а, скоріш, стверджує про фейк.

До того ж на кадрах падіння, які доступні, не видно жодного тіла (точніше є одне, скоріш, російського пілота). Якщо згадати трагедію MH-17, коли російська зенітна ракета збила пасажирський, цивільний лайнер, то на місті трагедії на великому радіусі було розкидано десятки, а то й сотні тіл загиблих. Це можна перевірити й зараз, усі кадри можна знайти у свободному доступі.

Якщо ми кажемо про менший за розміром військовий літак, який впав не встигнувши набрати висоти, то купчастість 65 тіл наших військовий та 5 інших було б видно краще за залишки літака. Але їх немає.

Звісно, можна сказати, що їх прибрали російські спецслужби, але тут є два “але”. Перше — це те, що якби українська сторона дійсно збила літак зі своїми військовими, які летіли на обмін, то російським спецслужбам було б навпаки вигідно їх показати, зняти крупним планом, бажано, — з документами й всім іншим. Але цього немає. Немає навіть фейкових тіл. Нічого.

Друге, у той день до моргу Бєлгорода надішли лише залишки 5 тіл. Якраз 2 пілоти та 3 конвоїрів, які, можливо, дійсно перевозили ракети С-300, а не наших полонених.

Я думаю, що цього вже достатньо, щоб сказати, що Мосфільм знову облажалися. Втім, продовжуємо.

Якщо у літаку перебувало більше ніж 60 українських полонених, то конвоїрів повинно було б бути теж набагато більше, ніж 3. Українські військові, які пройшли процедуру обміну, кажуть, що коли їх доставляли на місце літаком, то розрахунок був 3 наших, українських, військових на їх одного воєнного поліціянта. Тобто конвоїрів повинно було б бути 20.

Ну і з усім тим можу сказати, що практика російського жертвопринесення показує, що вони готові буквально на все, щоб підставити когось. У цьому випадку нас, українців. Згадайте, як ФСБ Путіна взривала житлові будинки, пітерське метро, влаштувало Норд-Ост та інше, лише з кривавих цілей свого диктатора. ІЛ-76, я думаю, не виняток.

До того ж наші спецслужби та військові “не можуть підтвердити”, що на літаку були наші полонені. Це не означає, що “вони скоріш за все збили, але не кажуть, щоб ніхто не хвилювався”. Вони “не підтверджують, але і не спростовують”. Бо щоб підтвердити та спростувати щось потрібні докази. А їх немає. Тому, цілком можливо, що офіційне на разі формулювання — це просто небажання коментувати російське ІПСО.

Стверджувати точно нічого не буду. Все, що вище — догадки. Але раджу, до появи офіційної, підтвердженої інформації обрати найменш травматичний варіант для вашої психіки й зайнятися своїми особистими справами.

Підписуйтесь на телеграм, там мої думки виходять оперативніше.

KRZHNY

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
KRZHNY
KRZHNY@KRZHNY

Anti-Communist action

498Прочитань
2Автори
7Читачі
На Друкарні з 3 вересня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається