Втсуп

Привіт! Одразу хотів би зазначити, що абсолютно засуджую чітерство. Цю статтю я вирішив написати для того, щоб ви розуміли як це працює. В кінці я напишу як застосувати матеріал нижче так, щоб це було на користь.

Що нам знадобиться?

Так, щоб зробити все те, що було задумано, я взяв мову програмування С# та інструмент, без якого все це відбувалося б, цебто Cheat Engine.

Cheat Engine - популярне відкрите програмне забезпечення для сканування пам'яті, відладки та читання в іграх. В основному воно використовується гравцями для модифікації та маніпуляції різними аспектами гри з метою отримання переваг або доступу до прихованих функцій.

Якщо ви також хочете використати С#, то обов’язково маєте ознайомитися з цим:

Також раджу прочитати:

Алгоритм дій

Дивіться, тут все легко. Для початку ви заходите до Cheat Engine:

Вас зустріне таке віконце. Ви маєте відкрити гру, а в нашому випадку це Among Us. Обов’язково перейдіть в локальний режим, щоб не портити і без того загиблу гру. До того ж, зараз там є оновлений антічіт, тож бан на себе чекати довго не примусе.

А тепер, ви маєте перейти знов до Cheat Engine. Тиснемо на кнопку зверху зліва, вона буде світитися зеленим

ось конопка
ось ваш перелік процесів

Тут, як не дивно, ми обираємо Among Us. Потім тицяємо Open

Тепер повертаємося в гру, заходимо у налаштунки серверу.

Тут ми дивимося на розділ, де прописано швидкість гравця. Ми бачимо, що в нас стоїть 1.0. Тепер повертаємося в Cheat Engine.

Обираємо тіп float, в строчку Value пишемо нашу швидкість(1.0), а скан тайп Exact Value, що в перекладі “Визначена Змінна“.

А потім тицяємо на кнопку first scan. Вам видасть перелік тисячі змінних. Тепер ви повторюєте такий алгоритм:

  • Зайти в Among Us

  • Зробити швидкість більшу

  • Натичнути Next Scan

Після цього вам видасть всього кілька змінних

Тиснемо на стрілку під ними.

Тепер змінюємо значення кожної з них(наприклад, на 10). Для цього в колонці Value ми тицяємо два рази на цифру, що там написано

Після того як ви змінюєте, вам тре натиснути на квадрат зліва так, щоб там був хрестик. Після кожної такої дій ми дивимося в Among Us.

Після того як ви знайдете потрібну вам змінну, то ваше значення, ваша швідкість в грі зміниться на нього. Навіть якщо там 99

С#

Тут я не буду показувати код. Якщо цікаво, то використайте WinForms, які були згадані вище, використайте бібліотеку для роботи з .dll в шарп та threading (многопоточність).

Приносимо користь для кам’юніті

Тепер історія того, як я та мій друг використали це на користь. Ми, завдяки мапі Tanglewood, спускалися та підіймалися по сходах. Тим самим змінювали наші координати по вісі Y. Сенс та ціль всіх цих дій, це був стрибок, який разробники не додали в грі. Ми знайшли необхідний нам адрес пам’ті, який відповідав за цю вісь. Потім, завдяки С#, ми налаштували висоту стрибка, гравітацію.

Як висновок, всі скіли, що я показав вище, можна застосувати для того, щоб грати було веселіше та зручніше. А не псувати ігрове кам’юніті. Залишай свій відгук з думкою!

Розширюйте, покращуйте, вдосконалюйте, зміцнюйте український контент.

Слава Україні!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Пан Євген
Пан Євген@Ukrainian

3.7KПрочитань
0Автори
65Читачі
На Друкарні з 16 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (2)

о, додати джамп в гру, це справді прикольно!

Вам також сподобається