Star Citizen Live Q&A: Вантажі та Ангари

Що сталося з вантажем? Чому його було вилучено з основного патчу 3.23?

Набір функцій (банки предметів, особисті та інстанційні ангари, вантажні ліфти та місії з перевезення вантажів), який мав вийти у 3.23, був масштабною справою, і через технічні проблеми та необхідність додаткового тестування, які команді все ще потрібно було врахувати, вони вирішили, що прийняли правильне рішення. Розробники все ще дуже близькі до його випуску. Цікаво, що найбільше проблем виникло саме з терміналами.

Наразі не визначено жодних термінів або конкретних патчів, у які ці елементи гри можуть повернутися. Це може бути зроблено до, під час або після проведення ILW, в 3.23.Х.

Як працюватиме захист від проникнення сторонніх у наші Постійні ангари?

На першому етапі це буде функціонувати так само як зараз: сповіщення про заборону входу, спровадження небажаного гостя та конфіскація його майна, якщо таке є. З часом ця система буде розвиватися, доповнюючись більш досконалими та імерсивними системами безпеки. Викрадене порушниками майно буде позначатися як таке.

Як члени вашої групи зможуть використовувати ваш Постійний ангар?

Члени групи зможуть користуватися вашим Постійним ангаром і всіма терміналами, поки вони перебувають з вами в групі, навіть без вашої присутності на місці. Кнопки ліфтів були перероблені в цьому оновленні та дозволяють гравцеві вибирати ангар членів своєї команди. Члени групи матимуть доступ до корабля власника ангару та до свого інвентарю через термінали.

Які обмеження на кількість людей в Особистому ангарі?

Немає жодних обмежень, нічого не перешкоджає вам запросити всіх, хто є на сервері, до вашого ангару. Спробуйте!

Як визначається розмір ангару? Що буде, якщо застосувати апгрейд на кораблі?

Спочатку розмір Постійного ангару буде визначатися за розмірами найбільшого корабля у вашому ангарі [на сайті RSI] після вайпу або оновлення. У першому випуску не буде зміни розмірів ангару, якщо у вас з'явиться більший транспортний засіб. Замість цього, для цього корабля буде призначатись публічний ангар. Це зміниться в наступних ітераціях. Публічні ангари - це, по суті, ті-ж Постійні ангари, але в них не можна розставляти декорації, і предмети в них не зберігатимуться так, як і деінде. Якщо ви залишите речі в публічному ангарі, ви побачите попередження, що їх буде видалено щойно ви покинете локацію.

Скільки ангарів може мати гравець і чи зможе він змінити місце розташування ангару?

Наразі гравець може мати лише один ангар і не має можливості змінювати його локацію.

В майбутньому ми хочемо дати гравцям можливість мати кілька ангарів у різних локаціях; тим більше, що в майбутньому у нас буде більше однієї сонячної системи. Потрібно знайти баланс, щоб уникнути ситуації, що будь-що можна викликати будь-де, замість продумування логістики. Розробники хочуть, щоб гравці отримували переваги від грамотного вибору.

Чи можна буде використовувати Постійні ангари в інших посадкових точках, а не тільки в містах?

Так, з часом гравці зможуть мати особистий ангар у будь-якому місці, яке підтримує посадку та ангари.

Якщо гравець вийде з гри через ліжко в кораблі, що в Постійному ангарі, де він увійде в гру?

Наразі ви просто прокинетеся всередині хабу в посадковій зоні вашого Постійного ангару, ви не прокинетеся у кораблі, що запарковано в ангарі.

Чи зможуть гравці носити в руках зброю в Постійних ангарах?

Ні, в цій версії гравцям доведеться використовувати тягові промені для переміщення особистої зброї.

Може ми дозволимо це в майбутньому, в локаціях на кшталт GrimHex, але ми не хочемо, щоб ангари були зоною бойових дій. Ми повернемося до цього питання, коли у нас буде більше можливостей для безпеки.

Як щодо старих куплених ангарних декорацій, та як буде виглядати облаштування ангарів?

У цьому випуску старі декоративні предмети залишаться недоступними, оскільки більшість з них потребують повної переробки. Але ви зможете придбати меблі в певних місцях по всій грі, щоб прикрасити ними свій ангар.

Як працюватиме авто-завантаження вантажу на аванпостах і в місцях, де немає ангарів?

Ніяк. Автоматичне завантаження неможливе в місцях без ангарів, таким був задум цих особливостей з факторами занурення. Це додасть додатковий рівень важливості вибору кораблів та маршрутів.

Такі речі, як час і вартість автоматичного завантаження, будуть і надалі регулюватися і балансуватися подібно до таких речей, як вартість кораблів чи предметів у грі.

Чи впливає маса вантажу на продуктивність корабля та час завантаження?

Так, але не в цьому випуску. У майбутньому гравцям потрібно буде приймати більш зважано рішення щодо того, як завантажувати товар і на який ризик варто себе наразити, враховуючи також вагу вмісту вантажної секції.

У зв'язку зі змінами у системі вантажів, чи будуть якісь оновлення вантажної сітки?

Ні, коробки як і раніше можна буде прикріплювати до вантажної сітки, але це не стосується кораблів та транспортних засобів — поки що розробники не мають такої функції.

Чи зможемо ми викликати одночасно кілька кораблів і машин за допомогою ліфта?

Не в початковій версії, але згодом так.

Чи можна буде вкрасти контейнери з вантажних місій і продати їх деінде?

У вантажних місіях будуть використовуватись товари, що повинні бути доставлені до певного місця призначення. Якщо ви спробуєте продати ці вантажні ящики комусь на стороні, вас буде оштрафовано, товари ви зможете продати за нижчою вартістю, та й взагалі, вони будуть промарковані як вкрадені.


Стаття заснована на зведенні від r/starcitizen, по відео: Star Citizen Live Q&A: Hangars and Cargo

Переклад для @starcitizen_news

Ви можете зареєструватися за моїм реферальним кодом, тим самим підтримати переклад новин, і отримати невеликий стартовий бонус у вигляді 5,000 UEC.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Star Citizen Україна
Star Citizen Україна@starcitizen

1.3KПрочитань
4Автори
23Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

  • Портфоліо: Mirai

    Дізнайтесь історію перетворення неординарної та дуже інноваційної команди корабельних інженерів MISC-M в окремий суббренд, що зараз виводить інтеграцію людських та інопланетних технологій на недосяжний раніше рівень!

    Теми цього довгочиту:

    Star Citizen Lore
  • Inside Star Citizen: Водяне шоу

    Як наші розробники-чарівники створюють сплески у воді? Сьогодні ми розповімо вам, як у студіях CIG працюють над симуляцію води, щоб зробити її ще більш привабливою, ніж будь-коли раніше.

    Теми цього довгочиту:

    Inside Star Citizen
  • Whitley's Guide - Vulture

    Історія створення найпоширенішого у Всесвіті корабля-утилізатора для пілотів-одинаків.

    Теми цього довгочиту:

    Star Citizen Lore

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається