Steam Deck обзор від користувача

Хочу поділитись з вами обзором на портативну “консоль” від Стім якою сам активно користуюсь уже понад пів року.

Купував консоль на початку продаж в кінці вересня 2022 року в стім за 2500 злотих, доставили за два дні, за весь час користування проблем не виникало.

Повністю оцінити начинку консолі можна в самому магазині стім, але для наглядного зрівняння найбільш коректно порівнювати Steam Deck можна з Xbox series S.

Автономний режим консолі тримає заряд в залежності від ігор 8 - 1.5 години. Якщо грати в щось на подобі Dead Cells і Hollow Knights заряд буде триматись до 7-8 годин, в GTA 5 i Doom 2016 заряд тримається в районі 4-5 годин, ігри по типу Cyberpunk 2077 в автономному режимі будуть триматись лише 1.5 години.

Сам я зірав на консолі за весь час такі ігри як GTA 5, Metro Exodus, Cyberpunk 2077, Doom 2016, Star Wars Jedi Fallen Order, Witcher 3 wild hunt та деякі не такі крупні ігри.

Всі ігри шли стабільно від 30 фпс і більше, без просідань і вилетів.

З мінусу не вся бібліотека стім поки що портована на консоль, але уже є новини щ редіту ,що майнкрософт зайнялась розробкою універсального порта віндоус для Steam OS, так що в ближчий час ця проблема буде вирішена.

З моїх особистих рекомендацій я можу сказати що Steam Deck не зможе вам замінити повноцінний комп’ютер, особливо якщо не докупляти мишку та клавіатуру, але якщо ви опинились в такій ситуації як я, коли можливості обзавестись навіть ноутбуком немає то Steam Deck є чудовим виходом або доповненням до вашої колекції ігрових платформ.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Роман Спекторук
Роман Спекторук@Ra_men

156Прочитань
7Автори
5Читачі
На Друкарні з 17 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (1)

не завелика?

Вам також сподобається