The Jumping Falafel: риночок порішав

The Jumping Falafel

Платформи: PlayStation 4-5

Прайс: $1,5

Жанр: Лайно

Час: 5 хвилин

Оцінка: 1 фалафель з 10


Попит народжує пропозицію. Це база, яка працює навіть в неочікуваних місцях, наприклад, PlayStation Store. І через попит на ачівки, в ньому регулярно з’являються ублюдські треш-ігри. І якщо деякі з них хоч трошки намагаються як, наприклад, Finger Fitness (огляд можете почитати по кліку), то The Jumping Falafel — взагалі похуй.

Тож беремо фалафеля та поїхали дивитись, що це за лайно і чому воно існує.


Шо по грі?

The Jumping Falafel — це гра, в якій без жартів треба “Press X to win”. В нас є простеньке меню, з якого потрапляємо в “гру”. Гра складається зі статичного фону кухні та пікчі фалафелю, який стрибає при натисканні Х.

Топовий гейплей

Причому Х можна навіть не натискати постійно. Достатньо утримувати кнопку щоб фалафель постійно стрибав. За кожні 25 стрибків ми будемо отримувати ачівку, а за 500 стрибків отримаємо платиновий трофей.

21 трофей за 5 хв

В ачівки запхали декілька цікавих фактів про фалафелі, щоб грати було не так нудно. Хоча занудьгувати не вийде — на проходження гри піде десь 5-7 хвилин.

Оце новина!

Після отримання платини можна стрибати й далі, але хз хто в здоровому глузді продовжить це робити. Зазвичай гра після цього летить в смітник і ніколи більше не використовується. тож це навіть не гра, а тупо отримання ачівок за гроші. 1/10, повне лайно.


ЧОМУ ВОНО ІСНУЄ?!

Система ачівок і рівнів профілю породжує конкуренцію між гравцями. Все стає ще гірше, коли з’являються спеціалізовані сайти з рейтингами, як славетний https://psnprofiles.com/. Там є рейтинги гравців по кількості ачівок в світі, в кожній окремій країні, тощо.

В результаті деякі люди садяться на цей двіж як на наркотики. Хочуть досягти топу в рейтингах, виїбнутись перед друзями, а дехто все ще сподівається на повноцінний запуск програми від Соні, в якій за ачівки обіцяли давати реальні гроші і інші приколи.

В нас теж є свої герої

Тож якщо є попит на ачівки, то логічно, що почали з’являтись подібні треш ігри, які по суті представляють з себе “ачівки за гроші”. Таких ігор десятки і вони користуються попитом! Бо нащо грати в складну гру 50 годин заради платини, якщо вибити її можна за 5 хв і за пару доларів.

Чи це значить що ачівки — це погано? Ні! Це просто черговий приклад обскурної та ідіотської тенденції, яку з радістю підхопив риночок та почав виробляти повне лайно спеціально для ачівкодрочерів. Тож погані ігри — це не завжди помилки розробників. Іноді це спланована акція, яка закриває цілу ринкову нішу.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Кежулам вхід заборонено
Кежулам вхід заборонено@nocasuls

Найкращий канал про ігри

2.4KПрочитань
16Автори
70Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається