ТОП-3 ІНСАЙТИ ТИЖНЯ - ЦЕ ПЕРЕВЕРНУЛО МОЄ ЖИТТЯ!

Всім привіт, я починаю свою діяльність, і відкриваю її з рубрики "Топ-інсайти тижня". В цій рубриці я буду ділитися інсайтами, які найбільше вразили мене, а також дуже вплинули на життя.

1. Здоров'я - це найбільша цінність в житті.

Я часто чув, що немає нічого ціннішого за час, але я знайшов це. Здоров'я.

Адже, піклуючись про власне здоров'я, я покращую загальну якість свого життя, а значить і КПД використання часу.

Ідентичність "Я поціновувач здоров'я", дуже сильно вплинула на моє життя. Я почав дбати про здорове харчування, режим дня, фізичну активність, збільшив кількість споживання інформації про покращення здоров'я. Цікаво, що після реального усвідомлення супер-переваги цінності здоров'я над усім іншим, зміни були природніми і мені не потрібно себе змушувати щось робити.

2. Все починається з маленьких змін, а найголовніше - це регулярність та система.

Я давно думаю, що потрібно покращувати себе потроху. Але зазвичай я хотів все і одразу. Я починав справу і чекав стрімких проривів. Цього не відбувалося (дивно, чи не так?), і я втрачав мотивацію і цькував себе.

Але я задумався про перспективу. Я вже мав досвід, що все і одразу - це схема, яка не працює. Тому мені було легше з нею розлучитися.

Я обрав декілька простих речей, які можна легко ввести в своє життя, і які будуть рухати мене в потрібному напрямку. Замість "Бігати по 30 хвилин на день", я обрав "Почати регулярно ходити на прогулянки". Колись я буду готовий, щоб почати бігати. І коли буду готовий, почну з мінімуму, наприклад з 10 хвилин на день.

3. Відповідальність - це гарантія росту!

Щоб це зрозуміти, я виконав просте завдання. Я записав свої роздуми про відповідальність. Відповів на питання: "Що це таке?", "Що вона дає?", "Які її плюси", "Які мінуси безвідповідального життя?".

Відповіді, які я отримав, змінили мій підхід до життя. Я усвідомив, що є багато аспектів, які я можу контролювати. Я відчув, що я хочу їх контролювати. І я почав практикуватися в контролі.

Поділіться в коментарях, які інсайти були для вас потужним джерелом для змін, мені буде цікаво прочитати про ваш досвід.

Якщо вам сподобалася ця стаття - підтримайте мене! Тисніть лайк, напишіть коментар, а також підписуйтеся на мене. Це зробить мене трішки щасливішим і додасть натхнення для розвитку.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Мейлі Рейн
Мейлі Рейн@MayliRain

блогер, письменник, поет

263Прочитань
12Автори
7Читачі
На Друкарні з 14 жовтня

Більше від автора

  • Особистість та суспільство

    В цій статті я поміркую про баланс між людиною та суспільством. Від ставлення кожної людини до цього питання залежить те, яким буде наше життя.

    Теми цього довгочиту:

    Людина Та Суспільство
  • Глибина розуміння слів

    У цій главі я напишу роздуми про розуміння слів. Адже всі слова, нам відомі, якоюсь мірою взаємопов'язані одне з одним, що створює унікальну палітру слів у кожної людини.

    Теми цього довгочиту:

    Психологія
  • Роздуми про мотивацію

    Мотивація - це не просто прилив енергії або тимчасове натхнення. Це стрижневі цінності людини, які задають вектор руху.

    Теми цього довгочиту:

    Мотивація

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається