Українська освіта

Сказати, що за 3 роки змішаного навчання(онлайн/офлайн) я побачив всі недоліки нашої освіти піднялися, неначе підводні гори(навіть не камені) — це нічого не сказати.

Нещодавній приклад, пишучи цей пост я сиджу на парі, де ми не маємо змоги, щоб нас перевірили через те, що В НАС НЕ ТАКІ ЗВІТИ З ЛАБ ЯК ПОТРІБНО. Камон, ми живемо в країні де паспорти і всі головні документи в смартфоні, а в нас не беруть лабу до заліку бо КОНТЕНАЦІЯ РЯДКУ не така як передбачена. Я навчаюсь на ІТ спеціальності, але таке відчуття шо на Бюрократію(. Реформування освіти вже потрібно і негайно. Це дуже важливо! Така ситуація спостерігається в майже будь-якому державному універі.

Окей до бюрократії можна звикнути, але те що нам універ не дає достатньої кількості інформації щодо виконання плану. "На тобі методичку вона правда написана ще коли есересер існував, но нічо". Це просто бісить...

Невмотивованість викладачів викладати предмети — це окрема ржомба. Людина не може підлаштуватись до нового покоління. І настільки скучно іноді що можна заснути прямо за столом. Лише молоде покоління(яке в меншості в моєму універі) можуть зацікавити вчити предмет, що ними викладається.

Мені потрібно було висказати, що накипіло...

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Івасик
Івасик@ivan

236Прочитань
16Автори
14Читачі
На Друкарні з 14 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (4)

Надзвичайно добре розумію! Я навчалася в університеті двічі. Один раз очно, інший раз в змішаному форматі. Ще й старостою стала. Ще більше жахіть побачила, ніж середньостатистичний студент. Реформи! Реформи! Реформи!

Вам також сподобається