Відгук на “Carnage, vol 1: The One That Got Away”

​​У 2015 році, Marvel вирішили, що пора дати Карнажу власний онґоїнґ. Сценаристом серії став Ґері Конвей, а художником Майк Перкінс. Тож давайте дізнаємося чи вийшло у них видати, щось хороше в сюжеті "The One That Got Away" який відбувався в перших п'яти номерах.

Зав'язка полягає в тому, що Клетус дізнається, що одна з його найперших жертв жива й вирішує виправити це непорозуміння. Однак виявляється, що це є пасткою агентів ФБР, які думають, що зможуть його з легкістю впіймати та нейтралізувати, але неочікувано все йде не по плану.

Сама арка, як на мене вийшла досить окейним середнячком. Мені сподобався місцевий сюжетний поворот з культом і Даркголдом, плюс було декілька прикольних сцен. Щодо самого Карнажа то він тут вийшов таким маніяком зі слешерів, й основний фокус тут більшу частину історії був не на ньому, а на групі яка на нього полює, в яку також входять Джона Джеймсон молодший та Едді Брок, який на момент виходу цієї серії був Токсином (окрема дяка Конвею за жарти про те, що Брок по суті був батьком та сином Карнажа одночасно). До речі про Брока, він тут як персонаж мені найбільше сподобалася, сцена з тим як він намагається вмовити Мануелу дати йому перетворитися в Токсина є моїм улюбленим моментом у цій арці. Щодо малюнку Перкінса то він загалом непоганий, плюс колоринґ Енді Троя задає горорну атмосферу.

Загалом перша арка Карнажа нехай і відчувається місцями трохи затягнутою, але у ній було декілька моментів які зуміли зацікавити й мені справді хочеться дізнатися, що ж буде далі.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Циклоп Був Правий
Циклоп Був Правий@Cyclops_Was_Right

Always right, never wrong.

46Прочитань
0Автори
2Читачі
На Друкарні з 6 лютого

Більше від автора

  • Відгук на “Illuminati: Life of Crime” Джошуа Вільямсона.

    ​​Серія "Illuminati" від Джошуа Вільямсона зацікавила мене з двох причин. По-перше, Вільямсон все-таки більше відомий як ДСішний автор тому було цікаво побачити його роботу для Marvel.

    Теми цього довгочиту:

    Відгук
  • Відгук на “Junkyard Joe” Джеффа Джонса.

    ​​Джефф Джонс зараз намагається запустити свою медіа компанію "Ghost Machine" і видавати комікси в Image. Однією з серій яка буде частиною "GM" є лімітка "Junkyard Joe" яка початково виходила в рамках імпринту "Mad Ghost" якого Джонс намагався запустити в Image.

    Теми цього довгочиту:

    Відгук

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається