Відгук на “Illuminati: Life of Crime” Джошуа Вільямсона.

​​Серія "Illuminati" від Джошуа Вільямсона зацікавила мене з двох причин. По-перше, Вільямсон все-таки більше відомий як ДСішний автор тому було цікаво побачити його роботу для Marvel. По-друге, як ми знаємо Ілюмінати є командою учасниками якої є найвизначніші герої всесвіту Marvel які таємно розбираються з різними проблемами, однак у цій серії усі учасники команди є суперлиходіями.

Зав'язка полягає в тому, що Каптур обманом, солодкии обіцянками та маніпуляціями рекрутує Титанію, Тандербола, фальшиву Чарівницю, Чорну Мураху та Божевільного Мислителя для того, щоб сформувати команду. Першою місією для них стає план проникнення в Асґардію для того, щоб викрасти зброю. І протягом 5 номерів ми спостерігаємо як наші лиходії виконують цей план.

Якщо говорити про цей сюжет, то він вийшов досить посереднім, нехай і мені сподобався момент з тим як Чорна Мураха проник у тіло вченого і збільшився, а також те, що Вільямсон зосередився на Титанії й непогано прописав її. Не допомагає ситуації й малюнок Шона Крістал, який малює в серії більшість номерів, ні, він так-то непоганий, але, як на мене не дуже підходить для такої серії. Ті ж, Кев Волкер, який малює 5 номер, та Майк Гендерсон, який малює 6, набагато більше підійшли серії.

До речі про 6 номер, він є частиною кроссоверу "Standoff" і в якомусь іншому випадку я б про нього нічого не писав тому, що цей кроссовер більше стосується рану Спенсера на Капітанах Америки, але на щастя він мало того, що не сильно переплітається з основними подіями так ще й виявився найкращим номером у цій серії. Сам сюжет зосереджується на тому як Крашер Кріл усвідомлює, що його життя в Плезант Гілс було брехнею й усвідомлює те, що хоче спокійного життя яке хотіла Титанію. Взагалі номер нормально так наганяє драми навколо стосунків Карла та Мері, що я вкотре переконуюся, що ці двоє є однією з моїх найулюбленіших пар у Marvel.

Щодо 7 номеру то він вийшов досить слабким фіналом коміксу. Як я розумію ця серія не була досить популярною через, що її досить швидко закрили й Вільямсон поспіхом мусів все закінчувати, в результаті в номеру більшу частину команди виводять з історії, план Каптура по збору армії дуже швидко руйнується, а момент з тим, що Божевільний Мислитель зрадив команду в 4 номері так і не отримує якогось завершення.

В результаті серія "Illuminati" вийшла серію з дуже непоганим концептом, але слабкою реалізацією. Максимум, кому можна порадити цю серію це фанатам Титанії та Поглинаючої Людини, усі інші можуть сміливо проходити повз.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Циклоп Був Правий
Циклоп Був Правий@Cyclops_Was_Right

Always right, never wrong.

46Прочитань
0Автори
2Читачі
На Друкарні з 6 лютого

Більше від автора

  • Відгук на “Carnage, vol 1: The One That Got Away”

    ​​У 2015 році, Marvel вирішили, що пора дати Карнажу власний онґоїнґ. Сценаристом серії став Ґері Конвей, а художником Майк Перкінс. Тож давайте дізнаємося чи вийшло у них видати, щось хороше в сюжеті "The One That Got Away" який відбувався в перших п'яти номерах.

    Теми цього довгочиту:

    Відгук
  • Відгук на “Junkyard Joe” Джеффа Джонса.

    ​​Джефф Джонс зараз намагається запустити свою медіа компанію "Ghost Machine" і видавати комікси в Image. Однією з серій яка буде частиною "GM" є лімітка "Junkyard Joe" яка початково виходила в рамках імпринту "Mad Ghost" якого Джонс намагався запустити в Image.

    Теми цього довгочиту:

    Відгук

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається