«Мої Справжні Плани», або ж Як не треба продумувати свої проєкти.

Хто ж знав?

Передмова.

Нам треба серйозно поговорити.
Останні декілька місяців думаю над двома ідеями. Будемо відверті — друга стаття на Друкарні, про майбутні проєкти MSC WORLD, була скоріше польотом фантазії, ніж справжнім поглядом на майбутнє франшизи. Зараз в моєму житті відбуваються значні зміни, і я не думаю, що темпи будуть спадати, навпаки. І якраз ці зміни й змусили мене задуматися по-справжньому — а чи потрібно це все?Якщо ви лише нещодавно познайомилися з моїм всесвітом (або ж просто не заходили та не читали мої статті), то введу вас у контекст: тут, на Друкарні, я виклав статтю про майбутні проєкти MSC WORLD, де було багато (ні, РЕАЛЬНО БАГАТО) обіцянок та купа-купа проєктів, які я марив зробити в майбутньому. Подумавши, я зрозумів, що не потягну їх всіх, тож зараз ви читаєте цю статтю…

Основна частина.

Тому я вирішив прийняти одне важливе рішення — відмовитися від абсолютно всіх (майже всіх) проєктів "другого плану". Зосередити свою увагу на тому, з чого я починав усе це, а саме з мого коміксу, моїх історій.

Мріяти — не діяти.

Але лише для двох проєктів я роблю виняток. Для абсолютно іншого, нового проєкту — сценарій усього сюжету MSC WORLD. Річ в тому, що від самого початку коміксу й аж до сьогоднішнього дня, всю історію цього світу я тримаю у своїй голові. По-перше, це справді неможливо все запам'ятати. По-друге, цей проєкт буде моїм "планом Б" на випадок, якщо комікс все ж таки не побачить свого логічного кінця (якщо чесно, то я вже й цього не можу гарантувати). Врешті-решт, ви хоча б зможете дочитати його, а я виконаю свою роль — розповісти історію. Але поки не знаю, чи робити його у вигляді "книги", чи забити на формальності та писати так, як є (прямий переказ, навіть без діалогів), але думаю це прийде з часом. І є ще одне але: цей проєкт ви не побачите. Логічно, що поки випускається комікс, сенс його повністю спойлерити?

Та другий проєкт, з яким ви вже знайомі — Збірник історій, або ж Сторібук. Не хотілося б пропадати й ідеям для ваншотів просто так. Тож вони тепер будуть не ваншотами, а маленькими історіями, які я буду публікувати на Друкарні (а в майбутньому вже можливо викладу повний Сторібук на Honey-manga, звичайно, якщо там дозволяється викладати історії текстового формату). Всього їх планується три чи п'ять, залежить від того, чи вдасться їх реалізувати у вигляді тексту (бо планувалися вони в першу чергу як ілюстровані історії). Їх вже я постараюсь оформити трохи краще за цей, поки що, неіснуючий сценарій. Цей проєкт вже для того, щоб попрактикуватися у написанні. Ну й плюсом, ці історії ви звичайно вже побачите, можливо навіть зовсім скоро.

Моє завдання не показати вам, як я малюю, а розповісти історію.

Підсумуємо: у цей момент франшиза MSC WORLD має три завершені проєкти та три незавершені.

Завершені: 95 Artbook, The Prologue of the Angel of Death (вважайте його демо грою, повну версію якої, вже ніколи не буде випущено) та OST до нього (що також являється проєктом).

З незавершеного: Комікс Fire Dragon, Сценарій MSC WORLD, або його робоча назва MSC WORLD: Scenario (спочатку буде написаний повний сценарій до ВД, а вже тільки потім переступлю до написання наступних частин) та 95 Storybook (налічуватиме три-п'ять частин. Всі історії будуть пов'язані з ВД безпосередньо).

Не більше, не менше.

Також хотів з вами поговорити окремо про сам комікс. Як ви помітили, особливо нічого зараз по ньому не робиться. А якщо ви думали, що я щось роблю, але вам не показую, то ні, ви помиляєтеся — я просто нічого не роблю. Останній випущений розділ був у липні. Зараз лютий. Чи планую я щось робити із цим? Так. Коли розпочну? Не скоро.

Зараз можна вважати, що в мене знову той період, коли я втомився від коміксу. В такі дні, слідкуючи за собою, я помітив, що я просто розпочинаю роботу над новим проєктом (Той же артбук, та ж сама візуальна новела), так би мовити, урізноманітнюю своє життя. Так буде і в цей раз, але тепер, як ви вже зрозуміли, цим проєктом стане Сторібук. Коли пройде час, я відпочину від цього проєкту, то може й повернуся до свого основного, коміксу, і саме тоді розпочну роботу над 10 розділом. Коли це буде? Ніхто гадки не має. Ще й життя палки під колеса починає потроху вставляти... Можливо, це все буде відбуватися поступово і приблизно готуйтеся до того, що малювати 10 розділ я буду або два місяці… Або два роки. І мені страшно від того, що це навіть не жарт.

Але думаю, ми зможемо впоратися з усім цим.

Післямова.

І так, як я вже казав, та сама стаття про Майбутні проєкти вже видалена. Також я видалив й третю статтю, про Скасовані проєкти, адже вона була дуже сильно пов'язана із другою відповідно. І, що цікаво, спочатку це не повинна була бути стаття зовсім. Я думав вмістити це все в одне повідомлення в Телеграмі, але як ви бачите… Щось знову пішло не так. На цьому й все. Дякую, що прочитали мої чергові думки.
Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
MSC WORLD
MSC WORLD@msc5world

Скільки ще світів має померти?

61Прочитань
0Автори
0Читачі
На Друкарні з 7 вересня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається