XII.

Маю на меті відновити звичку писати. Згадую часи, коли фіксував всі свої стани, роздуми, сни та асоціації. Коли робив естетичні колажі, дизайни закріплював музику. Якщо задуматися, то це щось на кшталт цифрового скрапбукінгу. Дуже медитативна форма відпочинку, навпіл з можливістю творчо передати певний епізод чи період з власного життя.

І повернути цю звичку тепер набагато складніше через відсутність місця для цього в інтернет-середовищі. Шкода, що немає платформи, яка б об'єднувала усіх людей зі схожими запитами. Без успішного успіху, освітніх цілей, маркетингу, тощо. Просто місце, де відпочиває душа. Де немає ніяковості за подібну “щоденникову” форму записів.

В принципі, нічого не заважає влаштувати свою “мачо-хлопчачу-кайфо-хату” у будь-якому місці, не зважаючи на те, наскільки це доречно.

Відчуваю, що врешті решт доведеться змиритися та адаптуватися до відносно нових реалій. Вже майже два роки проговорюю цю тему, але ж ніяк не знайду компроміс всередині своєї голови. Мене переслідує відчуття тотальної недоречності. З іншого боку, якщо є потреба у дивних заспокійливих звичках - то грішно собі в цьому відмовляти, враховуючи ситуацію, що в мене все ж таки хронічний стрес, який почав впливати на фізичне здоров'я.

Дуже довго робив вигляд, що все чудово. Та й зараз достатньо випадків, де радо знецінюю та замовчую все, що мене турбує.

Заберіть цю звичку та поверніть мені стару писати про особисте.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Hieromist
Hieromist@Hieromist

Ескапіст.

298Прочитань
7Автори
8Читачі
На Друкарні з 22 червня

Більше від автора

  • х.

    Дуже погане самопочуття. Дещо неможливо повернути, а багато з чого просто втратило цінність та цікавість. Тож залишився сам на сам з порожнечею, яку нема чим затовкти. В цій порожнечі лише одна велика та суцільна темрява в найгіршому значенні цього вислову.

    Теми цього довгочиту:

    Щоденник
  • 10

    Чесно кажучи, переживав потрапити у подібну ситуацію, хоча легко можна було запобігти цьому. Це як самовтілюване пророцтво, коли ти робиш все можливе, щоб передбачуване не сталося, але лише завдяки цим крокам передбачуване здійснюється.

    Теми цього довгочиту:

    Щоденник
  • Dream

    Іронія в тому, що найгірші сни, які називаю жахіттями, здебільшого про звичайні життєві ситуації.

    Теми цього довгочиту:

    Щоденник

Вам також сподобається

Коментарі (6)

дідько, цифровий скрапбукінг - це дуже влучний опис ведення онлайн-щоденника!

Вам також сподобається