Як нас годують перемогами

Вступ

Дана стаття є повністю думкою автора( якщо це так можна назвати).

Я помітив що нас з початком війни стали годувати “перемогами” , і що війна скоро завершиться і ракети закінчаться і взагалі путін помре і росія розвалиться .

Ракети які скоро закінчаться

Пам'ятаєте як з початку повномаштабної , вірніше десь так з квітня нам почали розповідати про те що в Росії скоро закінчаться ракети і їм нічим нас буде обстрілювати . Але проходив місяць, другий , третій , потім рік війни і чогось ракети досі в Росії є . Чому ?

Може тому що ми не дооцінили ворога ?

Росія яка скоро розвалиться

Ви 100% чули про скорий розпад Росії , мабуть ще з лютого 2022 .

Вибачте , а на що Росія має розвалитись ? І коли ? Як Совок через 70 років ? Чи як Російська Імперія через 196 років ?

І головне на що ? От відвалиться Кавказ , і що ? Що на кавказі такого важливого без чого Росія не зможе проводити експансію ? Кавуни і Дині ?) Ну от інші скажуть “ А от Якутія вона не менш розвинута ніж Москва і Пітер , вона , точно зможе “ , ок , а ви знаєте де вона хоч знаходиться ?

Червоним-Саха(Якутія)

Не дивлячись на свої розміри Якутія якщо буде незалежною буде напіванклавом який так чи інакше буде залежати від Росії . Теж саме і Кавказ , по перше Кавказ це купа невеликих народів , якщо кожному дати по державі то це буде купа слабеньких держав які будуть шукати собі великих ( в сенсі розміру ) покравителів . Прикладом я можу навести Африку , континент де купа слабких держав які тягнуться то до Росії то до Китаю .

Червоним- країни Африки на котрих Китай має вплив

З Татарами , Башкірами і Тунвінцями теж саме , це паротяг котрий не зміг . Нагадую що найбільший народ котрий не має своєї держави це Курди яких від 40 до 50 мільйонів , це народ що не виборив для себе державу . Що вже казати про народи яких 20-40 тисяч .

Плюс хочу вам нагадати що під час повномаштабної багато представників цих народів воюють зараз в складі армії Росії і знущаються з наших людей .

Максимум що в Росії може бути це громадянська війна але ті хто після неї прийдуть до влади можуть бути для України більш шкідливими ніж навіть Путін .

Путін скоро помре (- і росія розвалиться)

З початком повномаштабної почали казати що путін помре і війна з цим закінчиться а росія розвалиться .

Але не дивлячись на рак путін якось тримається, також ви мабуть чули теорію що путіна давно як підмінили двійниками, зараз ця теорія стала актуальна як ніколи, якщо це правда то Путін так може правити вічно , просто будуть знаходити все нових і нових двійників . Та й давайте підійдемо з іншого боку ,от помре завтра Путін , війська РФ підуть з наших земель ? Що їм завадить поставити на місце Путіна Прігожина чи Мішустіна ? Тай давайте подивимось на історичні приклади, наприклад Російська Імперія розпалась ще при живому Миколі другому а Радянський союз розпався при Горбачьові котрий помер зовсім недавно . До чого я- до того що смерть Путіна наврядчи змінить щось в глобальному масштабі.

Обвал економіки Росії

З веденням санкцій нас запевняли що економіка Росії обвалиться , але не тут то і було .

Там також розповідали про те що компанії пішли з Росії , але і тут не все так чисто .

А знаєте скільки ще таких компаній котрі наче вийшли з російського ринку а насправді продовжують співпрацювати з РФ ?

Епілог

Пишу цю статтю бо вже накипіло, накипіло що нам брешуть к таких здавалося б очевидних речах і простих речах , я розумію чому нам не кажуть про контрнаступ і не розголошують військові таємниці . Але я вважаю що наша готовність до гіршого має бути головнішою за спокій , ми маємо бути готові що війна скоріше за все продлиться ще так рік а то і більше . Дякую за увагу .

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Прапороносець
Прапороносець@iX0a6St3F1YHRJj

Ніколи не губи свою посмішку⚡⚡

230Прочитань
2Автори
4Читачі
На Друкарні з 18 червня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (3)

Уява про купу кавказьких народів дещо перебільшена. Зокрема Черкесія нині розбита аж на три республіки. А строкатий Дагестан нема сенсу подрібнювати. Виживання самостійної Якутії можна забезпечити, повернувши їй вихід до Тихого океану. Пустельна Аравія так само мало заселена й малопридатна для життя, однак експорт цінних ресурсів дозволяє все компенсувати.

Вам також сподобається