Як я малювала книжковий зріз

 Привіт Дракончики й драконенята. Сьогодні мене зловила муза і я сіла до роботи. Зробила всю домашку, ну майже всю, переглянула стрічку в інсті, переслухала музику по якомусь н-ному колу. Потім побачила, що КСД розігрує 13 книжок з кольоровими зрізами + деякі з них намальовані вручну тож я захотіла взяти участь але я не вірю, що я така фортова щоб виграти 13 книг, якщо навіть 1 не виходило. Але я мабуть все ж таки візьму участь, сумніваюся, що ті хто вигравали міліон з лотерейного квитка за 10 грн вірили в свою удачу. Тому я зареєструюся якщо не забуду. 

Отже мене знайшла муза, подивилася я в шафу і знайшла там фарби, подивилася в другу шафу і знайшла книжку якої мені не дуже шкода, навіть не знаю звідки вона в мене взялася. Настрій був саме той. Включила музику, сіла, сиджу, думаю, встала, сіла, придумала що малювати, сидю, малюю (Я знаю що слово "сидіти" відміняється як "сиджу", а не "сидю", але мені тааак подобається гуцульське "сидю", що я просто не можу)

Посиділа, помалювала, зіпсувала, виправила ну і мені сподобалося як воно вийшло

Ну якось отак. Як на першу спробу то несугірший (ненайгірший) варіант. Щось мене сьогодні на діалектне потягнуло. 

Мо я нині лопітко, бо то си файно є нині отако ґерґотати, є днина коли си хоче шось мовити, а є коли ото не йде бесіда єк на біду.

Переклад з гуцульської: Може я сьогодні трохи говірка, тому що гарно так сьогодні, хочеться поговорити, є дні коли хочеться говорити, а є так, що розмова не йде як на лихо.

Всім папааа)

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Марія
Марія@c.h.y.t.a.c.h.k.a

Читаю, творю і витворяю

656Прочитань
0Автори
3Читачі
На Друкарні з 6 грудня

Більше від автора

  • Бабця і вампір: сутичка за труну. Це шедевр!

    На годиннику була вже майже дванадцята, але знаєте, кого це взагалі цікавить якщо мова йде про симпатичного, вихованого та загадкового вампіра.

    Теми цього довгочиту:

    Твір
  • Ділюся думками

    4 квітня. Я дочитала “Маленьку книгарню щастя” Дженні Колган. Неймовірно легко читається. Просто на одному подиху. Думаю твори авторки гарно підійдуть тим, хто хоче чи намагається вийти з нечитуна. *Останні 2 речення містять спойлер*

    Теми цього довгочиту:

    Відгук Про Прочитане
  • “Пляжне чтиво” відгук

    Про березень. Коротко, бо мені лінь багато писати

    Теми цього довгочиту:

    Книги

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається