Як знайти те що Вас запалює?

Ми всі бажаємо отримати відповідь на заповітне запитання: "Хто я є, та що надихає мене до досягнень?". Тому сьогодні я пропоную розглянути та пройти тестування Sparketype.

від @storyset

Сьогодні хочу поговорити з вами про Sparketype — саме він може допомогти показати вам ваші сильні сторони, а також те, що змушує вас палати від внутрішнього натхнення, або те, що вам найважче дається в цій діяльності. Самі автори описують цей тест як те, що: "Відкриє для вас роботу, яка змушує вас оживати!".

"Sparketype" дослівно перекладається як "іскра" і "тип". Іскра - це найменша частинка світла, яка жевріє, але саме вона розпалює вогнище. Так само цей тест повинен показати вам, що саме для вас є тією іскрою, що може запалити вогнище внутрішньої натхненності та завзятості.

“Понад 25 років розвитку співробітників і створення чудового досвіду для них зробили зрозумілим одне: люди хочуть більше, ніж просто заробітну платню. Вони хочуть бути схвильованими та натхненними, а також мати мету. SPARKED — це найкращий посібник для лідерів, засновників і тих, хто хоче отримати більше від роботи та життя”. — Деб Джозефс

Звісно, результати тесту можуть бути некоректними, якщо приділити мало часу на роздуми або обирати не зовсім чесно. Що я розумію під "не зовсім чесно"? Я не кажу, що ви можете свідомо обманювати, але іноді хочеться думати про себе краще, ніж ти є, або обирати ті варіанти, ким ти хочеш бути, але не є сьогодні, і це, звісно, дуже великий має вплив на кінцевий результат тестування.

Тож, запам'ятайте ці тези під час проходження тесту:

  1. Ви не той, ким плануєте бути колись!

  2. Ви той, хто живе вже зараз і сьогодні!

  3. Ви не краща версія себе!

  4. Ви той, хто може робити помилки та може бути не готовий нести відповідальність!

  5. Ви можете дозволити собі не бути готовим ставити інтереси інших перед своїми!

  6. Ви повинні ставити ті відповіді, які найбільш реально описують вас, а не ті, що будуть вам приємними.

Обирайте те, ким ви Є, а не ким БАЖАЄТЕ себе бачити.

Я та декілька моїх знайомих та колег разом пройшли тестування. Що можу сказати від себе, мені сподобалася подача результатів, а саме їх трактування. За моїми відчуттями, проходячи тест, Ви вже розумієте до чого вас ведуть запитання. Але якщо ви витратите достатньо часу, щоб більш точно обирати відповідь, що корелюється із Вами на запитання, то результати не лише дадуть вам приблизну відповідь "Ти чарівник Гаррі", а й нададуть вам відповідь на те, з чим у вас можуть бути проблеми, якщо ви все-таки забажаєте розвиватись у обраному вам напрямку вашої іскри.

Друзі, якщо Ви пройшли тестування, я буду дуже вдячна за Ваш фідбек із результатами, які у Вас вийшли, і чи погоджуєтеся ви з ними, і чи знайшли вони відклик у вашому серці.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Таня
Таня@t.ishchenko

Психологиня

2.4KПрочитань
5Автори
33Читачі
На Друкарні з 16 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається