Які кораблі застрягли за мостом Baltimore Key

Переклад новини про Балтімор https://gcaptain.com/these-are-the-ships-stuck-behind-the-baltimore-key-bridge/

Обвалення мосту Френсіса Скотта Кі призвело до зупинки судноплавства в порт Балтимор і з нього.

За зруйнованим мостом розташовані всі термінали порту, за винятком одного - балкерного та навалочного терміналу Tradepoint Atlantic.

Порт Балтимор входить до 20 найбільших портів США за обсягом перевалки вантажів і контейнерів, є 10-м за обсягом перевалки сипучих вантажів і слугує важливим вузлом для імпорту та експорту автотранспорту.

Поки канал не буде очищено від завалів, судна не зможуть ні входити, ні виходити з нього. Кораблі, що прямують до порту, будуть перенаправлені в інше місце. На жаль, судна, які перебували в порту під час катастрофи, застрягли на невизначений час.

За даними Департаменту транспорту, за обваленим мостом знаходяться 3 балкери, 2 вантажні судна, 1 автомобільний перевізник, 1 танкер, 4 судна Резервних Сил, а також контейнеровоз Dali. Використовуючи дані АІС і загальнодоступні бази даних про судна, ми змогли знайти детальну інформацію про кожне з них.

Серед трьох балкерів:

⬢ JY River під прапором Ліберії, що належить компанії JIADE INTERNATIONAL SHIP і управляється гонконзькою WAH KWONG SHIP MANAGEMENT HK.

⬢ Phatra Naree під прапором Таїланду, що належить компанії PRECIOUS STONES SHIPPING LTD і управляється компанією PRECIOUS SHIPPING PCL з Таїланду.

⬢ "Klara Oldendorff" під португальським прапором, що належить і управляється німецькою компанією OLDENDORFF CARRIERS GMBH & CO.

Автомобільний перевізник:

⬢ Carmen під шведським прапором, що належить WALL RO/RO AB і управляється WALLENIUS MARINE AB зі Швеції.

Вантажні судна включають:

⬢ Saimaagracht під прапором Нідерландів, що належить REDERIJ SAIMAAGRACHT і управляється SPLIETHOFF'S BEVRACHTINGS BV з Нідерландів.

⬢ Balsa 94 під панамським прапором, що належить EASTERN CAPITAL MARINE INC і знаходиться в управлінні HIONG GUAN NAVEGACION CO LTD з Гонконгу.

Танкер:

⬢ Palanca Rio під прапором Маршаллових островів, власник - MINSHENG RUIYANG TIANJIN SHPG, оператор - PUMA ENERGY SUPPLY & TRADING, Сінгапур.

До складу Резервних сил Морської адміністрації США (MARAD) входять судна:

⬢ "Кейп Вашингтон" (Cape Washington), десантний корабель класу "Кейп W"

⬢ Gary I. Gordon, десантний корабель класу Gordon.

⬢ SS Antares (T-AKR-294), швидкісний вантажний морський транспорт класу Algol.

⬢SS Denebola (T-AKR-294), ще один швидкісний вантажний транспортний корабель класу "Алгол".

Готові резервні сили (RRF) - це підгрупа кораблів у складі Національного резервного флоту оборони (NDRF) MARAD, які надають Міністерству оборони можливість здійснювати морські перевезення в надзвичайних ситуаціях. Кораблі належать, укомплектовані екіпажами та обслуговуються MARAD, але після активації переходять під контроль Військового командування морських перевезень.

Крім них також заблокована незліченна кількість буксирів і менших суден.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
PS Magazine українською
PS Magazine українською@PsMagazineUA

Команда перекладачів і авторів

1.8KПрочитань
0Автори
22Читачі
На Друкарні з 20 лютого

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається