Якості, які роблять вас особливими і привабливими для оточуючих

Коли Ви в останній раз думали про вроджені якості, які роблять вас особливими і привабливими для оточуючих?

У вас є унікальні риси, які люди дійсно цінують і якими захоплюються. Можливо, Ви навіть не знали цього але хтось, дивлячись на вас, черпав натхнення.

Подумайте про людей, які присутні у вашому житті і яких Ви обожнюєте і розглядаєте як джерело натхнення. Що в них є такого, що змушує вас захоплюватися ними? Можливо, це батьки, брат чи сестра, дідусь чи бабуся. Може бути це взагалі хтось чужий. Або Ви просто закохалися. Привернути увагу може і почуття гумору, сила, інтелект, чесність, енергія, незалежність і багато іншого. Напевно вам вже зустрілась хоча б одна така людина, якою могли б захоплюватися.

Захоплення – це втілення любові, відданості, поваги і сильних емоцій. Це одна з найсильніших емоцій, які ми можемо відчути. Любити когось означає бути залежним від їх існування. Крім того, між вами створюється якась взаємна позитивна енергія. Виставляючи наші якості, ми дійсно створюємо ефект привабливості і стаємо об’єктом захоплення для когось з боку.

Можливо, у вас є деякі з наступних якостей. А можливо і ні. Однак, це не означає, що ви не повинні їх розвивати. Нижче ми опишемо дев’ять очевидних якостей, які можуть викликати обожнювання з боку іншої людини.

1. Будьте самим собою

Немає нічого більш привабливим, ніж усвідомити те, ким Ви є насправді, даруючи свої позитивні якості оточуючим. Навіть якщо вам вдасться подружитись без свого істинного «я», то будьте готові до того, що рано чи пізно воно все одно вийде назовні. Коли Ви дозволяєте своєму внутрішньому світу, свого «я» розкритися, люди оцінять це і почнуть любити вас.

Все зводиться до того, що ми всі є втіленням любові. Навіщо ж створювати щось інше? Можливо, вам доведеться спочатку відкритися для самого себе. І коли Ви це зробите, у вас відпаде потреба прикидатися кимось іншим.

2. Будьте чесними

Бути чесним у своїх думках і почуттях також привабливо. Чесність, навіть коли це незручно, показує всім вашу індивідуальність і впевненість. З іншого боку, нечесність розглядається як егоїстична, маніпулятивна і егоцентрична риса характеру.

Бездоганна чесність ваших помислів і поглядів на життя подобається більшості людям. Ті, хто не згоден з вами і намагається почати суперечку просто не розуміють вас, не володіючи раціональним мисленням. Вони звикли засуджувати і демонструють людям, що вони некомпетентні в багатьох питаннях.

Простіше кажучи, будьте чесними у всьому і з усіма. Все інше – це проста брехня.

3. Почуття гумору

Почуття гумору є величезною перевагою. Життя час від часу складне, що робить цю якість характеру особливо важливою. Тому стає очевидним той факт, що почуття гумору приваблює людей.

Жінки, які читають цю статтю, підтвердять, що гумор неймовірно привабливий як риса характеру. Це відноситься як до друзів, так і до потенційного романтичного партнера. Виявляється, існує біологічна причина, по якій жінки шукають почуття гумору.

У дослідженні, яке ініціював Стенфордський університет, провели експеримент на 22 дітях у віці від 6 до 13 років. Їм була показана серія відеороликів, деякі з яких були кумедними, а деякі ні. Діти були підключені до функціональної магнітно-резонансної томографії для вимірювання активності ділянок мозку.

При перегляді гумористичного матеріалу дівчинки виявляли більше позитивних емоцій, ніж хлопчики.

4. Будьте впевнені в собі

Впевненість не тільки важлива як інструмент для залучення уваги але і як засіб для оцінки самого себе. Впевнених людей легко визначити, оскільки вони часто випромінюють позитивну енергію навколо себе, мужність і відчуття власної гідності.

Часто самовпевнені люди стають свого роду «стовпами» суспільства. Вони переконані в правильності своїх ідей, а також здатності вести за собою людей. Часто це відбувається через присутність в їхньому характері самовпевненості. Але щоб досягти цього, потрібно докласти чимало зусиль і проявити впевненість як до саморозвитку, так і в спілкуванні з оточуючими.

Колишній співзасновник Apple Стів Джобс є прекрасним прикладом цієї риси характеру. Джобс взяв прототип комп’ютера, виготовлений в його гаражі, створив бренд і побудував багатомільярдну імперію. Джобс і Стів Возняк, другий співзасновник, регулярно стикалися з перешкодами на своєму шляху, перш ніж Apple Inc. досягла свого піку. Варто згадати про те, що Джобс був звільнений і знову прийнятий на роботу генеральним директором з компанії, яку він допоміг створити!

5. Практикуйте самовідданість

Дана риса характеру доступна тим, хто сильний духом. Це не та річ, яка може бути досягнута відпрацюванням навичок. Згадайте, як сильно змінили наш світ безкорисливі і самовіддані люди! Найчастіше, вони брали на себе важкий тягар, від якого відмовлялися інші. Особливо яскраво це відображається в історії впродовж багатьох століть, коли в смуті з’являвся справжній герой. Не дивно, чому такі люди завойовують повагу і стають об’єктом обожнювання для оточуючих.

Ісус, Будда, Ганді, Мати Тереза, Нельсон Мандела, Мартін Лютер Кінг-молодший. Всі вони залишалися самовідданими і безкорисливими протягом всього свого життя і вели за собою свій народ. І тепер питання до вас: чи дійсно самовідданість є частиною вашого характеру?

6. Будьте відкриті

Оскільки люди продовжують розвиватися, наше суспільство йде тим самим шляхом. Ми є свідками проблеми пов’язаної з традиційним мисленням з різних питань: геї, марихуана, збройні конфлікти, глобальне потепління і т.д. Але ж колись про це ніхто не міг навіть подумати.

Незалежно від того, як Ви ставитеся до вищевказаних проблем, важливо завжди залишатися відкритим для різних фактів і вміти мислити без стереотипів. Можливість оскаржувати звичайне мислення, розширювати вашу свідомість і перебуває в пошуку знань дуже важливо. Це демонструє інтелектуальне і гнучке мислення у людини – те, що люблять оточуючі.

7. Допомагайте людям

Ви коли-небудь зустрічали егоїстичну людину? Яке у вас було враження? Як і більшість людей, навряд чи Ви залишилися задоволені спілкуванням. Готовність допомогти іншим – це те, що потрібно нашому світу. Багато що з сучасного негативу – це бідність, голод та інші соціальні проблеми, які можуть бути вирішені, якщо більше людей докладе рішучі зусилля для участі в процесі.

Якщо Ви досягли певного успіху і фінансово спроможні, подумайте про те, щоб пожертвувати на гідну справу. Ще краще подумайте про те, щоб пожертвувати своїм часом. У вашому оточенні скоріше за все існують численні волонтерські організації та завжди шукають добровольців для роботи і просування своєї справи.

8. Будьте смиренні

Що може бути краще, ніж спілкування з успішним, розумним і в той же час смиренним і невибагливою людиною? В Америці та інших місцях люди звикли ідеалізувати людей, які насправді переповнені хвастощами і нахабством, особливо коли вони досягають хоч якогось успіху. Є чудова аксіома: «Дії говорять за вас голосніше, ніж слова». Але в даному випадку вона не доречна.

Смирення – вкрай приваблива якість, тому що вона зустрічається все рідше. Завжди будуть існувати люди, які обожнюють нахабних і владних. Однак, нас це засліплювати не повинно. Намагайтеся захоплюватися тими людьми, які цього дійсно заслуговують.

9. Проявіть винахідливість

Винахідливість – уміння якісно справлятися з новими або важкими ситуаціями, а також знаходити рішення цих проблем дуже важливо для кожної людини. Наш досвід дає нам широкий спектр знань, які дозволяють допомагати не тільки собі, а й іншим.

Недостатньо просто мати знання для вашої власної вигоди. Їх ще слід правильно використовувати, щоб якимось чином надати допомогу іншим. Пам’ятайте, що не всі благословенні тими ж дарами, які є у вас. Ви можете сильно вплинути на чиюсь долю свої поведінкою і що Ви можете сильно змінити життя іншої людини.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Ліниві і багаті
Ліниві і багаті@Linyvi_i_bahati

66Прочитань
4Автори
2Читачі
На Друкарні з 21 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

  • Психолог: Таємний герой з незрозумілим походженням та високим рівнем прийняття

    Дізнайтесь, хто такі “вони”, як вони допомагають та чому це важливо у захопливому та гумористичному контексті. Тож, що або хто таке “психолог” та як вони роблять світ кращим.

    Теми цього довгочиту:

    Психологія
  • Як наше оточення впливає на життя.

    Як на мене , то це дуже влучні слова, адже в більшості випадків так і є. При тривалому спілкуванні ми починаємо переймати звички, або якісь маленькі деталі від цих людей. Будуємо наше оточення за рахунок вподобань, шукаємо тих, з ким наші інтереси будуть збігатися.

    Теми цього довгочиту:

    Саморозвиток
  • Ти вже вдруге запізнюєшся на 15 хвилин. Як думаєш, для чого?

    Опір має радше негативну конотацію в нашому уявленні. «Не опирайся мені! Я ж хочу допомогти!» Фройд певний час вважав, що опір до терапії потрібно придушувати, бо він шкодить терапевтичному процесу. Але що, якщо опір значно корисніший, значно вітально необхідніший, ніж ми думаємо

    Теми цього довгочиту:

    Психологія

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • Психолог: Таємний герой з незрозумілим походженням та високим рівнем прийняття

    Дізнайтесь, хто такі “вони”, як вони допомагають та чому це важливо у захопливому та гумористичному контексті. Тож, що або хто таке “психолог” та як вони роблять світ кращим.

    Теми цього довгочиту:

    Психологія
  • Як наше оточення впливає на життя.

    Як на мене , то це дуже влучні слова, адже в більшості випадків так і є. При тривалому спілкуванні ми починаємо переймати звички, або якісь маленькі деталі від цих людей. Будуємо наше оточення за рахунок вподобань, шукаємо тих, з ким наші інтереси будуть збігатися.

    Теми цього довгочиту:

    Саморозвиток
  • Ти вже вдруге запізнюєшся на 15 хвилин. Як думаєш, для чого?

    Опір має радше негативну конотацію в нашому уявленні. «Не опирайся мені! Я ж хочу допомогти!» Фройд певний час вважав, що опір до терапії потрібно придушувати, бо він шкодить терапевтичному процесу. Але що, якщо опір значно корисніший, значно вітально необхідніший, ніж ми думаємо

    Теми цього довгочиту:

    Психологія