Єдиний спосіб знищити рашизм екзістенціально це встановити верховенство права на території т.зв. "рф".

Верховенство права неможливо без свободи писати й розмовляти не кланяясь Кремлю.

Ще в 19-му році я дійшов висновку, що перемогти ми можемо лише знищивши рашизм як такий, коли найбільші "радикали" казали максимум про "рів з крокодилами", але про те щоби знищити сам рашистський режим навіть думати боялися.

Щоби знищити рашизм перш за все слід розуміти, що власне відрізняє нас від рашистів? Невже тільки форма осіб які викрадають, катують та вбивають людей, та гасла під якими вони це роблять?

— Нас відрізняє від рашистів те, що ми обстоюємо демократію і верховенство права, принципи закладені в нашому Основному Законі; тоді як рашисти воюють за більшовицький "бєспрєдел". Якщо в українців держава для людини, то в більшовиків —  людина для держави. Все що нам треба знати про справделивість написано в Конституції, більшовики ж керуються якимись своїми "панятіями": хто більш "панятний" то й головний, а що таке "правий" вони не можуть зрозуміти: в них хто головний, той й "правий".

Стаття 3. ¶Людина, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю.¶Права і свободи людини та їх гарантії визначають зміст і спрямованість діяльності держави. Держава відповідає перед людиною за свою діяльність. Утвердження і забезпечення прав і свобод людини є головним обов'язком держави.


Отже насамперед держава має обов'язки перед людиною, і ці обов'язки це насамперед забезпечен͡ня прав і свобод. Насамперед держава відповідає перед людиною.

В більшовиків же держава це абсолют, а люди — концтабірний пил, а функція держави полягає саме в тому, щоби перемелювати людей на концтабірний пил. 

Ми бачимо, яка т.зв. "рф" тоталітарна держава, як люди там позбавлені будь-яких прав і свобод: це є повноцінні раби, яких палками гонять на війну. Добре, що в нас не така держава, як казав пан Зеленський. Наприклад, якщо на т.зв. "рф" вибори це фейк, то в нас можна провести національний відбір на Євробачення навіть під час війни! Якщо на т.зв. "рф" т.зв. президент править безстроково, то в нас президент обирається на 5 років, причому ніякий військовий стан не дозволяє йому цей термін подовжувати: Отже, закріплений частиною першою статті 103 Основного Закону України п'ятирічний строк – єдиний конституційно встановлений строк, на який обирається Президент України. — юридична позиція Конституційного Суду України 5.2.1.3. Тривалість перебування на посаді.

Ми, на відміну від росіян, не боремося за те, щоби всім стало гірше: перемога це коли всім стане краще. Наприклад, якщо т.зв. "рф" розвалиться подібно до СРСР, то всім буде явно краще. Так розпад СРСР попри всі пертурбації однозначно приніс покращення навіть в такому маразматичному випадку як Туркменістан. Виключення це т.зв. "рф" котра практично одразу влаштувала геноцид в Чечні, себто т.зв. "рф" це не одна з 15-и республік СРСР, а саме недорозвалений СРСР. До речі, місце СРСР в ООН т.зв. "рф" займає незаконно.

Ті, хто ніколи в житті ні на які протести не виходив, звісно розкажуть, що ніякий демократичний протест на т.зв. "рф" неможливий. Однак не слід забувати й те що СРСР розпався після Майдану в Москві, і український прапор з московських барикад був на прохання В'ячеслава Чорновола внесений в Верховну Раду під час проголошення Незалежности України!

Тобто можна сказати що якась мить свободи на т.зв. "рф" була. Потім все повернулося на наступну ітерацію совка, але означає, що нам треба переграти 90-і заново відштовхуючись від тієї миті свободи.

Одразу напрошується аналогія між республіками СРСР та національними республіками т.зв "рф".

Однак по-перше "титульна нація" часто-густо знаходиться в меншості, по-друге національні рухи перебувають в летаргійному сні, і всілякі діячі які позиціонують себе "національними рухами" й являють собою цей летаргійний сон, оскільки про те щоби знищити сам рашистський режим вони знову ж таки навіть думати БОЯТЬСЯ, зате безперервно розповідають про "криваву боротьбу за суверенітет".

Важливий момент: республіки СРСР не відділялися від СРСР: СРСР просто перестав існувати!

Відділятися це значить, що те, від чого відділяються продовжує існувати. Наприклад, США відділилися від Британської імперії. В нас же інша ситуація, ідеальний варіант тут Чехословаччина, яка розділилася на Чехію та Словаччину.

Тому "відділитися від росії" це неправильна постановка задачі. Правильна постановка задачі — це знищити те, що робить росію росією, себто рашистську райхсвертикаль!

Наріжний камінь цієї райхсвертикалі це беззаперечна впевеність московитів, що вони мають право і просто зобов'язані все і всіх окуповувати. Так московити окуповують навіть мови, тобто окуповані народи навіть за рідну мову мають кланятися московитам. Можна згадати заборони українського друку спочатку церковнослов'янською мовою, а потім — власне українською, репресії харківського правопису і літери Ґ. Думаю що всі стикалися з манією московитів сказувати, як розмовляти українською ПРАВИЛЬНО: те що російськомовні вказують як писати і розмовляти українською  — це є наслідок окупації мови московитами.

Те саме відбувається зараз з мовами народів окупованих московитами, в т.ч. з кримськотатарською!

Попри те що на рівні Верховної Ради затверджена латинська абетка кримськотатарської мови, в окупованому Криму її вживати заборонено т.зв. "Законом про єдину графічну основу", оскільки т.зв. "рф" настільки велика та могутня, що розвалиться якщо татари чи кримські татари почнуть писати латиницею: саме через суверенітет Татарстану й був прийнятий цей т.зв. "закон". А тепер подумайте: який може бути суверенітет, якщо навіть як писати татарською вказують росіяни?

Таблички в Казані до заборони латиниці.

Себто т.зв. "рф" це світ "1984" Орвелла, з його "новоязом": недарма Орвелл ДУЖЕ детально розбирав питання контролю свідомости через контроль мови! І Путін це дуже добре розуміє. Так наприклад лейтмотивом Олімпіади в Сочі була російська ОКУПАЦІЙНА кирилиця, від якої окуповані народи не мають права відмовитися.

Отже наша задача це по суті ІПСО. Оскільки наріжний камінь райхсвертикалі це заборона писемности, то свобода писемности знищить райхсвертикаль та встановить принцип верховенства права на т.зв. "рф". До речі, ми дуже багато чуємо про російську ІПСО, а чи думав хтось про нашу ІПСО на т.зв. "рф"? Права і свободи, демократія це ІПСО за яку ФСБ постукає в двері кожному. Значить нам потрібні саме права і свободи та демократія на т.зв. "рф", чи не так? Можна порівняти з Гельсинськими угодами щодо прав людини, які породили Гельсинські спілки, що мали на меті контроль виконання Гельсинських угод.

Нам потрібні нові Гельсинські угоди!

Це означає що умовою зняття санкцій окрім повної деокупації території України має бути відміна т.зв. "Закону про єдину графічну основу", себто ДЕОКУПАЦІЯ МОВ. Окрім повернення українських полонених і викрадених дітей має бути умова звільнення російських політичних в'язнів таких як шаман Габишев і Руслан Зінин.

Важливо відмітити, щоби уникнути рашистської демагогії, що свобода писемности не означає обов'язковий перехід на латиницю, а означає, що це є СУВЕРЕННА справа народів, як їм своєю мовою писати, яка не має турбувати Кремль.

Коли я про це думав до повномасштабного вторгнення, я казав про погрозу санкцій проти IT і це всім здавалося страшенно радикальним заходом)

Якщо хтось ще сумнівається, наскільки контроль писемности є важливими для рашистів: https://pdmnews.ru/31133/

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
RR
Regnum Russiae@regnum_russiae

76Прочитань
3Автори
2Читачі
На Друкарні з 26 лютого

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається