Залежність чи ні?

Всі ми проживаємо не легкі часи. В Україні іде війна. І ми звами кожен день , прокинувшись ,що робимо ? Звичайно готуємо каву та починаємо читати ,або дивитися новини. І що при цьому відбувається ? Правильно емоційний сплеск, а ще це можна назвати простими словами емоційні каруселі. Як це впливає на наше психічне здоров’я? Звичайно ж у кожного по різному. Але на скільки це впливає на наше емоційне здоров’я, та які емоції нас із вами будуть супроводжувати цілий день- невідомо .

Але потрібно пам’ятати , що наші емоції так, чи інакше впливають на наше життя та кроки ,які ми робимо. Також емоції впливають і на мотивацію. Коли ми читаємо стрічку новин- нас це не мотивує, а також викликає певні тригери- такі, як злість, страх, та навіть агресію по відношенню до подій та людей. Візьмемо до прикладу останні політичні рішення, та рокіровку у військовому керівництві. Одні підтримують пана президента та його рішення по зміні керівництва, а інших такі рішення обурюють. А запитайте у себе: Ви особисто ,можете якось змінити такий сценарій розвитку? Однозначно - ні! А от зіпсувати настрій собі , та людям з якими ви будете обговорювати подію-так. То чи потрібно вам це? Звичайно -ні.

До чого я це веду?

Перш за все намагайтеся думати про себе , та своє здоров’я. Бо ніхто окрім вас про це не потурбується. І взагалі якщо читаючи різні пабліки , і аналізуючи їх , ви можете зрозуміти, що правди там лише пару процентів, а все інше домисли авторів, щоб привернути вашу увагу, та хайпанути від того що про них стане відомо у соціумі ,навіть у світі. А як це впливає на емоційне , та здоров’я оточуючих їм грубо кажучи-начхати.

От же щоб ви були емоційно стабільні, інколи варто не звертати увагу на дописи в соціальних мережах та деяких ЗМІ ,а ще вестися на рекламу та гостро реагувати . І пам’ятайте : ТРИГЕРИ- (емоційні роздратування), вони лише псують нам життя та настрій.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Г
Галина@Gala_lubomira

психолог-консультант.

737Прочитань
2Автори
5Читачі
На Друкарні з 19 травня

Більше від автора

  • Чи ,,Соромно бути у безпеці?

    Війна залишає незгладимий слід на життях тих, хто пережив її жахи. Серед численних психологічних проблем, з якими стикаються ветерани та мирні жителі, що вижили після бойових дій, особливе місце займає синдром «вцілілого на війні».

    Теми цього довгочиту:

    Самодопомога
  • Чому у дружин та сімей військових підвищується рівень тривожності?

    Війна в Україні ,кожен день приносить в наше з вами життя нові виклики. Наш організм, за період часу котрий іде війна, уже пристосувався до деяких стресових ситуацій. Ми втомлені , але ми живі і наша підтримка нашим військовим також потрібна.

    Теми цього довгочиту:

    Самодопомога
  • ?????

    В країні третій рік війни. Що він принесе багатьом українцям? Що відбуватиметься на політичній та економічній арені ? Та чи можливий переломний хід у військових діях, у цьому році?

    Теми цього довгочиту:

    Роздуми

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається