Життя після бети

Тепер, коли друкарня вийшла у світ, життя “бетовців” трохи зміниться:

  1. Стати успішним з самого початку. До цього у беті успіх визначався деякими речами: потрапити у відео друкарні в тиктоці, потрапити у “таки рубрику” (не найвідоміша, проте цікава збірка кращих довгочитів від автора “таки роман”), отримати донат чи великий охват. Що-ж до теперішнього успіху. По-перше все треба робити з початку, а саме всі перенесені довгочити тепер знову чисті (без тодішніх переглядів, лайків, коментів). Нащастя успіх деяких статей все ще залишиться у відео Друкарні та рубриках, про які я згадувала раніше.

  2. Більше аудиторії = більше хейту. Не можу говорити за всіх, але я стикалась з хейтом навіть не маючи великої аудиторії, причому не на самих популярних довгочитах. Тепер уявіть скільки хейиу прибуде з новою аудиторією, але є дві гарні новини: на своєму досвіді я зрозуміла, що це справді проблема, тож написала у бот і підштовхнула розробників до створення нового функціоналу- бан автора. Друга новина не така глобальна- пам’ятайте, що разом з хейтерами прийдуть і шанувальники!

  3. Медійність, хоч і не гарантована. Тепер довгочити будуть відображатись у гуглі, а це значить, що вас зможуть почитати не тільки безпосередньо користувачі Друкарні, а й інші люди. Це дасть змогу доносити свою думку у великі маси.

  4. Плюшки для бета-тестерів.

    Ще не відомо, що за бонус на нас чекає, але розробники пообіцяли щось цікаве та функціональне.

Я впевнена, що це не все, тож пропоную доповнити в коментарях та відреагувати, якщо сподобалось)

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Біла птаха
Біла птаха@ptaha

Ділюсь знаннями і надбаннями

2.2KПрочитань
7Автори
31Читачі
На Друкарні з 14 квітня

Більше від автора

  • Як стильно вдягатись не за всі гроші світу?

    Впевнена немало людей зараз мають доволі специфічні смаки в одязі, які не задовільняє масмаркет, а в інтернеті подібні речі або дуже дорого, або дешево і галімо. Довгочит також підійде тим, хто не може дозволити собі витрачати багато на одяг, але хоче виглядати стильно і охайно.

    Теми цього довгочиту:

    Стиль
  • Безліч кіл пекла аніматорства

    Час від часу я знаходжу для себе цікаве творче заняття. Нещодавно мої руки дібрались до стварення 2д анімацій і це була найгірша ідея за останній час.

    Теми цього довгочиту:

    Мистецтво

Вам також сподобається

Коментарі (2)

Дякую за згадку

Вам також сподобається