Публікація містить описи/фото насилля, еротики або іншого чутливого контенту.

Життя як воно є

Літнє сонце заглянуло у вікно її кімнати. Насправді, навіть ця кімната не належала їй. Вона всього лише зупинилась тут на три дні, під час свого турне Європою. Квартира належала багатому французькому аристократу, який звик жити на широку ногу, розтринькувати нажиті ресурси своєї багатовікової славнозвісної родини, але заробляти самостійно кошти він так і не навчився. Спочатку не було часу, тому що постійно були гулянки та мацання жінок в Сан-Тропе, а потім вже постійна втома і відсутність будь-якого бажання виходили відзнаками. Філіп любив жінок в усіх їх виявах, тому був дуже радий прийняти у своїй величезній квартирі біля самої Сени цю молоденьку дівчину-модель. Сьогодні так стрімко розвивається сфера моделей ню чи оголених моделей. У кожної п'ятої є профіль на онлайн-платформі для фанатів. Не виняток і вона, наша головна героїня.

День видався звичайним і схожим на всі попередні. Вона автоматично набрала номер свого Коханого. Той підняв трубку і сонним голосом відповів, що ще спить.

• Вже 12-та година дня, як можна так довго спати, - подумала Вона. - От що значить, коли людина не працює.

• Такі думки в її голові виникали вже багато разів. Інша справа, коли ти шейх або син багатих батьків – спи хоч цілий день, гроші є. А тут зовсім інша історія - у Коханого зовсім немає грошей, і все тримається на її таких делікатних і могутніх водночас плечах. Скажу вам чесно, робота не легка. Мовчу про те, що вона небезпечна. Адже ніколи не знаєш, наскільки той чи інший фотограф є адекватним та психічно здоровим. І окрім цього, ще постійні претензії до самої себе стосовно своєї фігури, стану шкіри чи навіть форми сосків. Одним словом, роздягатись перед камерою так само важко, як одягатись в темряві. Наче знаєш, як це робиться, але це не робить це легшим.

Вона спакувала свій маленький робочий рюкзачок, сіла на самокат і вирушила на зйомку. Александро – фотограф, мило зустрів її, швиденько розповів, яка буде зйомка, і вони приступили до роботи. Спочатку була певна напруга, яка через 20 хвилин майже зникла, коли одяг почав спадати один за одним з її засмаглого тіла. Коли на ній зовсім нічого не залишилося і прийшов час переходити до розділу "опен легс", Александро запропонував зробити паузу та випити чаю, який він заздалегідь приготував та приніс в термосі на їхню локацію – вишукану квартиру з ейрбіендбі.

Перекинулися парою фраз про погоду, а потім майже на рівній поставі Александро запитав її: "А у тебе теж були сумніви, коли ти виходила заміж?"

• Ні, - коротко відповіла вона, адже я ще ніколи не виходила заміж.

Настала довга пауза. Після якої він глибоко вдихнув повітря та швидко видихнув, і продовжив розповідь.

• Ми з нею дуже різні, але вже разом 3 роки. Я допомагаю їй виховувати синів, яких залишив їй їх справжній батько. Хлопчикам потрібний приклад чоловіка в сім'ї... Я також хочу своїх дітей, але думаю, чи хотів би я їх від неї... В наступному місяці у мене має бути весілля, і вже запланований медовий місяць на Криті. А я щодня все більше і більше думаю, чи вона є та, з якою я хочу бути всі наступні роки свого життя.

Знову настала тиша. Вона не знала, що відповісти на таку неочікувану відвертість. І не знайшла нічого краще, ніж сказати, що трішки замерзла і що потрібно включити кондиціонер на підігрів кімнати.

Стало тепліше... Вони знову повернулись до зйомки. Після розмови вже їй було важко зосередитись на роботі, в голову почали закрадатись думки, що цей чоловік виглядає нещасним у стосунках, і що його слова схожі так на її роздуми про свого Коханого. Але потрібно було зібратись і не втрачати професіоналізм. Вони швидко відзняли всі заплановані референси та вирішили перекусити. Замовили піцу, багато говорили, сміялись та навіть на декілька хвилин відчули себе такими ж безтурботними, як діти. Потім вирішили, що час залишати квартиру та розходитися кожен своєю дорогою, але всі затягували ці хвилини. Він допоміг одягнути їй плащ, і коли відстань між ними стала мінімальною, їхні губи злились в поцілунок. Важко було визначити, хто кого поцілував першим. Так буває, коли цього хочуть обоє.

А потім їй вже не був потрібний плащ, і весь інший одяг також. Вони обоє розсіялись один в одному. Шалений секс, одяг по всій квартирі. В її голові було лише одне - або сьогодні, або ніколи. Це була така пристрасть, це була така любов...

А наступного місяця все ж відбулося весілля, але з іншою нареченою, моделлю, яка раптово з'явилася в його житті і вже залишиться в нього назавжди. І лише місце медового місяця не стало змінювати, має бути хоч щось стабільне, до того ж вона так давно мріяла полетіти на Крит. (Історія заснована на реальних подіях, всі збіги з іменами випадкові.)

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Inna
Inna@innakucherr

39Прочитань
0Автори
0Читачі
На Друкарні з 18 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається