Зміни в моєму житті

Я вже давненько нічого не писала про себе, тож сьогодні саме час.

Почнемо з того, що влітку, 21 червня, я склала НМТ, а 22 червня був шкільний випускний. Ура нарешті канікули, літо зустрічай мене. Літо я провела гарно: гуляла горами, читала книжки, знімала тікток, писала блог… Отже, НМТ здане, прийшов час обирати професію та подавати документи. Чесно, я до останнього не знала чим я хочу займатися в житті, але врешті я вступила до ПНУ (Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника) на спеціальність: “журналістика”. Зараз, через 3 тижні навчання, вже навіть не розумію як могла розглядати, щось окрім журналістики. Мені дуже подобається навчання, я знайшла не лише однодумців, а й вірних друзів, маю можливість брати участь у багатьох видах дозвілля: театр, події від студентського профкому, молодіжний центр “Параграф”. Записалася у секцію плавання та самозахисту, побувала на відкритті закладу, відвідала дискусію про українську мову, а також 18 вересня я відсвяткувала своє 17-річчя в колі друзів та на вечірці організованій профкомом. Життя чудове, зі мною стільки всього відбувається, що я аж не встигаю все відвідувати. Стараюся частіше вибиратися з дому та гуляти. Від 28.08 до 28.09 я вже пройшла приблизно 180 кілометрів. Ще пробую себе в жанрі фотографії. Привезла з дому старенький фотоапарат та намагатимуся навчитися ним користуватися та робити нормаль знімки. Планую записатися на курси фотографії, англійської, театральний гурток, обов’язкові факультативи з фізкультури та школу журналістики. На жаль планів багато, а часу мало. Хочеться частіше відвідувати театр — це так захопливо! Я вже була в Івано-Франківському драмтеатрі на виставах “Сватання на Гончарівці” та “СТАНЦІЯ, або розклад бажань на завтра”. Наш театр це просто диво. В книжок з’явилися конкуренти в боротьбі за гроші))) Я стараюся організовувати час і кошти, щоб вистачало і на читання, і на театр, і на солодощі та й на інші види захоплень, але не завжди виходить поєднувати. я сподіваюся мені вдасться втілити свої задуми в життя.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Марія Андрійчук
Марія Андрійчук@c.h.y.t.a.c.h.k.a

Читаю, творю і витворяю

882Прочитань
0Автори
4Читачі
На Друкарні з 6 грудня

Більше від автора

  • Моє 31 серпня

    Зустріч з авторкою книги

    Теми цього довгочиту:

    Літо
  • Перший місяць мого челенджу пройшов успішно!

    Завданням було прочитати найтовстішу книгу у своїй бібліотеці, а це у мене виявилася «Колонія» Макса Кідрука. Тож розпочався процес читання.

    Теми цього довгочиту:

    Рецензія
  • Події ПНУ

    Сьогодні до Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника завітав Ігор Вадимович Маслов. Він провів опитування студентів, щодо обізнаності в галузі радіожурналістики на регіональному рівні.

    Теми цього довгочиту:

    Події

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається