Знайомство

Мене звати Максим. Мені 20 років. Жив до війни в Бердянську, але через окупацію живу зараз в Вінниці.

Просто я

Найперше хочу подякувати за цю чудесну платформу всім хто брав участь в її створенні. Дуже велика дяка!!!


Я ще не знаю в що виллється моя писанина тут. Ще доки не знаю, що я можу цікавого розповісти, але мені дуже хочеться спробувати. Я б не сказав що я нудна людина, в мене багацько інтересів, думок, тому я обов'язково напишу щось, що буде дуже корисне комусь.

  1. Я вчуся програмувати.(я більш менш вмію верстати(база html та css), але мені більше хочеться писати backend на Django чи на flask)

  2. В мене дуже дивні смаки в музиці(я намагаюсь шукати саме мистецтво🥺), але коли я знаходжу якогось виконавця мені дуже хочеться більше про нього дізнатися та комусь про нього розповісти. (Обіцяю, що виконавці будуть чи українські чи англійські, ніякої русні)

  3. Я пишу вірші. Професійні автори звісно негативно говорять про мою творчість, але я не опускаю руки й намагаюсь писати далі. В мене дещо депресивні вірші, але така творчість є терапевтичною як для автора так і для читача.

  4. Я дивлюсь аніме, тому буде рубрика про мої чи роздуми, чи топи, чи просто розповідь про круте аніме.

  5. Психологія. Колись через депресивний стан я був просто вимушений зацікавитись нею.

  6. Філософія та література. Тема цікава, я находжу в ній красу, та дивлюсь щось цікаве з неї. Але якось читання в мене все відкладається. Коли дійду обов'язково буду робити розбір, в плані розповідати про свою думку

  7. Англійська мова. Куди в наш час без англійської?(нікуди) Я займався з репетитором перед ЗНО, а після взявся вчити самостійно. Дисципліна звісно на милицях ходить, але інколи вдається добре позайматися

Я буду намагатися бути цікавим і розповідати щось корисне. Мені здається головне у цьому всьому це відвертість. Якщо тобі щось подобається і ти в це віриш, то знайдуться люди які теж в це повірять і зацікавляться.


Я навчаюсь в БДПУ(Бердянський Державний Педагогічний Університет). Зараз на 2 курсі, я буду інженером/викладачем за напрямком енергетика, електротехніка та електромеханіка. Але мені не подобається навчатись на цій спеціальності. Є деякі цікаві предмети, але в цілому вчусь там на щоб було і не більше. Може якщо мені щось сподобається то будуть статі й по моїй спеціальності. Але я в цьому сумніваюсь.


Не міг не лишити посилання на свою творчість. Буду дуже вдячний всім хто буде стежити.

Накидайте, про що б вам було цікаво читати? Я обов'язково прислухаюсь і зроблю статті за вашими темами.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Максим Бежан
Максим Бежан@master_meloman

127Прочитань
16Автори
7Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

  • Довбана панацея, або моє дорослішання.

    Я не хочу будь-яких порад. Я хочу розповісти про те як змінювались мої думки. Може комусь це буде корисною, а хтось заклеймить мене якимось діагнозом)

    Теми цього довгочиту:

    Рефлексія
  • Чому мене цікавить програмування?

    Це для мене цікаво, чи колись було цікаво, а зараз нудить найменше чім від всього іншого, що я встиг спробувати.

    Теми цього довгочиту:

    Думки

Вам також сподобається

Коментарі (1)

Чи не могли б ви написати статтю на тему психології чи чогось такого?Також цим цікавлюся і також почала по тій же причині декілька років тому. Заздалегідь дякую)

Вам також сподобається