Чому мене цікавить програмування?

По-перше

Це для мене цікаво, чи колись було цікаво, а зараз нудить найменше чім від всього іншого, що я встиг спробувати.

По-друге

Це історія зі вчителькою інформатики. З 7 по 9 клас я дуже дружив з нею. Я з вчителькою пройшов через багато конкурсів та олімпіад. Але найприємніше згадувати, як ми до цього готовились чи як налаштовували комп'ютерний класс(там типу демонстрації екрану щоб на всіх комп'ютерах працювали з комп'ютера вчительки, щоб тести розкидати, щоб програми для уроку на всіх комп'ютерах були) Я був кимось типу, як помічником і брав участь в усіх налагодженнях. Найбільше я любив атмосферу, в такі моменти, було дуже цікаво спостерігати, спілкуватись, а виконувати нескладні задачі було ще тим святом, особливо коли воно починало працювати. Коли я починаю программувати, то це викликає ностальгію за тими часами. Сумую, бо цього більше не буде(Шкільні роки давно позаду). Радію, бо залишилась справа, яку б я міг продовжувати.

Автор: John Schnobrich. Опубліковано на Unsplash

Буду радий запустити тренд думок про минуле в якому є любимий вчитель/вчителька та про спеціальність, що ви зараз намагаєтесь здобути.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Максим Бежан
Максим Бежан@master_meloman

127Прочитань
16Автори
7Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

  • Довбана панацея, або моє дорослішання.

    Я не хочу будь-яких порад. Я хочу розповісти про те як змінювались мої думки. Може комусь це буде корисною, а хтось заклеймить мене якимось діагнозом)

    Теми цього довгочиту:

    Рефлексія
  • Знайомство

    Мене звати Максим. Мені 20 років. Жив до війни в Бердянську, але через окупацію живу зараз в Вінниці.

    Теми цього довгочиту:

    Знайомство

Вам також сподобається

Коментарі (2)

У мене зі вчителькою інформатики особливої дружби не було, як не було і неприязні. Була любов з першого погляду з програмуванням. Ах, Borland Pascal, синій екран…

Вам також сподобається