?????

В країні третій рік війни. Що він принесе багатьом українцям? Що відбуватиметься на політичній та економічній арені ? Та чи можливий переломний хід у військових діях, у цьому році?

Війна в Україні триває два роки, багато чого уже довелося пережити українському народові. Були поразки, але бували і перемоги-а саме українське суспільство мобілізувало свої природні можливості. Наші славні українці ,яким довелося взяти зброю до рук, не дали ворогу захопити Київ, звільнили Ірпінь і Бучу, прогнали ворога із багатьох населених пунктів Харківщині. На першому році війни уже всім здавалося ,що ми в цьому ж таки році проженемо нахабного ворога із своєї святої землі. І на думку багатьох із нас ,якби хитро мудрі ділки менше крали, якби влада жорстокіше відносилася до тих хто ,,деребинать” допомогу ,яку надавали країни партнери, та до тих хто вносить розкол у наше українське суспільство, то можливо б і війна уже підходила до свого логічного завершення - до перемоги над нашим спільним ворогом.

Але де хто почав відчувати ейфорію, від того ,що безкарно розкрадає казну , та і далі почувається безпечно в країні де іде кривава війна, та наживає статки на ній( війні).Чому запитаєте? А я відповім тому що у нашій країні діють тільки закони для простих українців. Це їх можна посадити за вбивство ,за розкрадання кошті із бюджету, але не тих краде сидить при владі та краде мільйони . Це тракториста ,водія, робітника можна відправити на нуль на 36 місяці, а не сина мера, чи керівника великого підприємства, тощо…

Я не політик і не військовий експерт, звичайна людина, пересічний громадянин своєї країни. І коли я дивлюся .що відбувається навколо: іде війна, а наше суспільство потерпає від жорстокості ворога ,економіка в упадку. Замість того щоб, самим почати виробляти снаряди, маючи величезний потенціал, бо українці неймовірно талановиті та трудолюбиві люди, ми кладемо бруківку. Викидаємо мільйони гривень закуповуючи неякісне обмундирування для військових, хоча ,як ми знаємо хлопці самі повинні купувати собі, бо те що їм видали десь довго лежало на складах, та застаріло. А візьмемо ,те що відбувається на кордоні із Польщею, це також викликає тривогу, і ставить нашу країну в скрутне становище. От же постає питання ,чому так склалося? Кому це потрібно, що таке відбувається? Рік назад такого навіть і в думках нікого не було, що люди ,які нам допомагають стануть блокувати кордони .Невже на Україну поставили хрест? Але вибачте шановне панство хочу розчарувати, тих хто думає ,що ми програємо війну. Але вони не ставлять на нас ,як на переможну націю. І це один із недооцінки українців. Да нам доведеться в цьому році сутужно, як в фінансовому та економічному плані. Да ще багато міст східної України стануть привидами ,бо їх утюжитимуть орки, ще багато крові проллє Україна, доведеться здавати міста. Але ми все одно переможемо. І тоді ,тим хто зараз в наш народ втрачає віру, доведеться рахуватися із нами. Бо як показує історія, наша нація ,якби її не намагалися зігнути в,, баранячій ріг” з часом стає сильнішою. І 2025 рік стане переможним, для нас, але внутрішній ворог залишиться , допоки ми не поставимо крапку на жадібності, агресії та ненависті. І почнемо поважати не гроші ,а людей що виборють волю та свободу .

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Г
Галина@Gala_lubomira

психолог-консультант.

733Прочитань
2Автори
5Читачі
На Друкарні з 19 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (2)

“ми кладемо бруківку.” - а знаєте це як називається? ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ.

Вам також сподобається