10 басейнів у Лісабоні та його околицях

Літній сезон спонукає до освіжаючих занурень, але вони не обов'язково мають бути в морі, чи не так?

@arturoriveraphotography

Якщо пісок і натовп - не ваша стихія, то немає нічого кращого, ніж один з цих басейнів у Лісабоні, де можна полежати на шезлонгу і випити приємний прохолодний коктейль.

У Великому Лісабоні є безліч пропозицій, але ми зробили для вас добірку з десятка басейнів у місті та його околицях.

Прісна чи солона вода, в столиці, Сінтрі чи Кашкайші - просто обирайте і... пірнайте.

Lisbon Marriott Hotel

Температура повітря стає все вищою і вищою, а бажання освіжитися - все більшим і більшим!

Розслабтеся і отримайте максимум задоволення, наодинці або всією сім'єю, вирішувати вам!

Замініть післяобідній час на переповненому пляжі на день, сповнений розваг, релаксації та спокою, а між зануреннями скористайтеся можливістю почитати, насолоджуючись тишею садів готелю.

Погодьтеся, це звучить як хороший план, чи не так? Можете починати наносити сонцезахисний крем прямо зараз...

Більше інформації

Адреса: Avenida dos Combatentes 45

@lisbonmarriott e @vleandro

Highview Rooftop Bar

Небо стає ближчим, коли ви піднімаєтеся на 11-й поверх готелю Holiday Inn, де на вас чекає бар на даху Highview з унікальним 360-градусним видом на місто... і фантастичним басейном.

Це буде одне з найкращих вражень цього літа, і тут ви зможете спробувати неймовірне обіднє меню, яке триватиме до самого заходу сонця. 

Більше інформації

Адреса: Avenida de António José de Almeida 28A

@holidayinnlisboa
@holidayinnlisboa

SUD Lisboa

SUD Pool Experience - одне з наймодніших місць у Лісабоні і, мабуть, найбільш "інстаграмний" басейн у місті. Зрештою, місце не може бути кращим: поруч протікає річка Тежу, а на задньому плані видніється міст 25 де Abril.

Між зануреннями, які можна робити з 10 ранку до 6 вечора, немає нічого кращого, ніж насолоджуватися закусками та коктейлями в барі SUD Pool Lounge.

Ціна - 95 євро, включає доступ до басейну, шезлонг або шезлонг, ексклюзивне користування роздягальнею, шафкою, рушниками, халатом і капцями.

Адреса: Avenida Brasília (Західний павільйон поруч з MAAT)

@sudlisboa
@sudlisboa

Lux Lisboa Park

Басейн у готелі Lux Lisboa Park - одна з найпотаємніших таємниць міста.

Цей чотиризірковий готель, розташований між вулицею Rua Artilharia 1 та парком Едуарду VII, ховає басейн нагорі, де також є джакузі та бар з коктейлями.

Це один з найдоступніших басейнів у центрі міста, але є один нюанс: відвідування басейну сторонніми особами залежить від наявності вільних місць, тому завжди слід телефонувати заздалегідь.

Адреса: Rua Padre António Vieira 32

@luxlisboapark
@luxlisboapark

Altis Belém Hotel & SPA

Цей п'ятизірковий готель у Белені надає вам доступ не лише до відкритого басейну (сонячної тераси), але й до спа-центру, де є чудовий критий басейн.

У той час як з першого відкривається неймовірний вид на річку Тежу та вежу Белень, всередині атмосфера більш спокійна і сприяє розслабленню.

Адреса: Doca do Bom Sucesso

@altishotels
@altishotels

Impact House

Impact House - один з найновіших столичних басейнів, який відкрився після локдауну 2020 року.

Басейн оточений садом і відкривається для відвідувачів о 10 ранку, вхід коштує 10 євро на день протягом тижня та 15 євро на день у вихідні, з обмеженням на відвідування лише 25 зовнішніми клієнтами.

Бар і басейн Impact House знаходяться в тихому відкритому просторі, щоб забезпечити всі питання безпеки.

Басейн відкритий до 20:00, а для відвідувачів після 17:00 діє спеціальна ціна - лише 5 євро.

Адреса: Estrada Forte do Alto Duque 1586

@impacthouselisbon
@impacthouselisbon

Piscina Oceânica de Oeiras

Це один з найпопулярніших басейнів у Великому Лісабоні, розташований поруч з причалом для яхт, з морем прямо по сусідству.

Тут є місце для дітей та VIP-зона, а також шезлонги, які дозволять вам розслабитися на багато годин. Тут також є сучасний і дуже зручний бар.

У низький сезон, до кінця червня і у вересні, басейн відкритий з 10 ранку до 7 вечора, а в липні і серпні - з 9.30 до 20 вечора.

Дізнатись ціни

Адреса: Passeio Marítimo de Oeiras

@oeirasviva
@oeirasviva

Piscina da Estalagem Muchaxo

Цей басейн у Лісабоні з привілейованим видом на море Гіншу, з морською водою, розташований у готелі Estalagem Muchaxo, але відкритий для відвідувачів, які не є гостями.

Тож він ідеально підходить для тих, хто не любить пісок і безлад. Якщо ви хочете випити або перекусити, тут також є невеликий бар.

Протягом тижня вартість входу €15 (€7.50 для дітей віком від 3 до 12 років), а у вихідні та святкові дні ціна зростає до €17.50 (€8.50 для дітей).

Адреса: Praia do Guincho

Arribas Sintra Hotel

Це один з найбільших басейнів з морською водою в Європі! Так, вода надходить безпосередньо з моря, тому вона не найтепліша (від 19ºC до 24ºC), але, принаймні, тут не бракує місця для дайвінгу та плавання.

Крім того, вид на море і Прайя-Гранде (Сінтра) неймовірний, ідеальний для фотографій і для того, щоб ... змусити друзів заздрити.

А ще тут є бар, а також роздягальні та шафки, які завжди під рукою. Ціни варіюються в залежності від пори року та періоду, протягом якого ви перебуваєте в басейні.

Адреса: Avenida Alfredo Coelho 28 (Colares, Sintra)

@arribashotel
@arribashotel

Reverse Pool & Beach (antiga piscina do Tamariz)

Не випадково його називають "найкрутішим лаунж-пляжем на узбережжі". Це місце на пляжі Тамаріз в Ешторілі обіцяє "гламур і приватність, і пісочок під ногами".

Тут ви навіть можете орендувати ліжко прямо перед басейном і попросити принести коктейль або закуску. Якщо ж ви віддаєте перевагу більш ситним стравам, до ваших послуг ресторан.

Адреса: Rua Olivença (Tamariz, Ешторіл)

Foto por @reversepoolbeach
Foto por @reversepoolbeach

Карта з найкращими басейнами в Лісабоні та його околицях, а також список для вашого мобільного!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Кекспаса?
Кекспаса?@kekspasa

Що там в Португалії

239Прочитань
1Автори
1Читачі
На Друкарні з 8 червня

Більше від автора

  • Ким же був Калуст Гюльбенкян?

    Ви напевно, бували в саду Гюльбенкяна, на його виставках і шоу незліченну кількість разів, але чи маєте ви хоч якесь уявлення про те, ким була людина, яка дала своє ім'я одному з найважливіших культурних просторів Лісабона?

    Теми цього довгочиту:

    Португалія
  • Батутні майданчики поблизу Лісабона

    Лісабон - справжній парк розваг для дітей і дорослих, але чи вистачить вам сміливості стрибнути на одному з цих батутів?

    Теми цього довгочиту:

    Батути
  • Ви не знаєте, що таке нічне життя Лісабона, якщо ніколи не були в цьому барі

    Майже рік тому Pensão Amor знову відкрив свої двері на Руа Кор-де-Роза, в районі Кайш-ду-Содре. Якщо ви хочете ближче познайомитися з нічним життям Лісабона, вам сюди!

    Теми цього довгочиту:

    Лісабон

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається