12 талісманів зі старого мультсеріалу “Пригоди Джеккі Чана” - згадаємо ж їхню силу

Вітаю. Хто хоче трохи позгадувати дивовижне минуле з мультиками на Новому каналі, 1+1 та Інтері?

Як згадаю зараз, я обожнював чимдуж бігти додому зі школи, щоб встигнути подивитися такі шедеври, як Пригоди Джеккі Чана”, “Злюки борби”, “Мисливці за привидами” і так далі.

Jackie Chan Adventures - streaming tv series online
Мультик Пригоди Джеккі Чана

Звичайно ж, мені - тодішньому пацану з 3 класу найбільше подобався мультсеріал про Джеккі Чана, актора, який створив унікальний жанри фільмів в кіно - фільми з Джеккі Чаном. Ну і хто ж не мріяв мати легендарні талісмани, навколо якого крутилося більш, ніж половина сюжету. Згадаймо ж всі талісмани, які були в цьому мультику.

Талісмани - це частинки унікальної сили Шенду, наймогутнішого серед демонів. В свій час Шенду творив справжній терор в світі, його вважали богом, жорстоким правителем долі. Всі інші божества, які вважалися його ріднею, не мали скільки сили.

Jackie Chan Adventures Talisman Dragon Talisman Jackie - Etsy Polska
12 талісманів

Але в певний період людям вдалося запечатати цього сильного демона, а всю сили розбили на 12 рівних частин. Сам цими частинами і є славнозвісні талісмани з мультика.

Талісман Дракона - атакуючий талісман, найсильніший та найнебезпечніший талісман серед усіх. Він дає змогу користувачу контролювати та використовувати в бою вогонь.

Талісман Мавпи - талісман, здатний давати власнику перетворювати себе, або інших в різних тварин.

Талісман Пацюка - надзвичайно сильний талісман, здатний оживляти неживі предмети.

Талісман Півня - здатний змусити власника парувати в повітрі, можливість використовувати телекінез.

Талісман Коня - надає власнику силу зцілюватися та зцілювати живих створінь, та неживі предмети. Виліковує від хвороб, вірусів, здатний відновлювати пошкоджені речі.

Талісман Свині - напевне найпростіший в плані здібностей талісман, який дає змогу стріляти з очей вогняними лазерними променями.

Талісман Вівці - надає силу створювати різноманітні астральні проекції, здатність вселятися в тіла інших людей, а також подорожувати у сни інших людей.

Талісман Собаки - талісман, який надає власнику безсмертя та вічну молодість.

Талісман Бика - талісман, що дає власнику неймовірну фізичну суперсилу.

Талісман Змії - талісман, що надає власнику здатність ставати невидимим.

Талісман Кролика - талісман, який надає власнику здатність надзвичайно швидко рухатися.

Талісман Тигра - найцікавіший талісман, який розділяє власника або того, проти кого він використовується на дві особистості - темна (зла) особистість та світла (добра) особистість.

Обои дракон, демон, demon, dragon, талисманы, Шендю картинки на рабочий  стол, раздел рендеринг - скачать
Запечатаний Шенду - для звільнення цього демона-оні треба зібрати всі 12 талісманів та вкласти в спеціальні місця.

Особисто я завжди мріяв мати талісман собаки та кролика. А який талісман хотіли ви в дитинстві, коли переглядали цей неймовірний шедевр?

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Євген Палашинський
Євген Палашинський@palash

24.3KПрочитань
3Автори
155Читачі
Підтримати
На Друкарні з 18 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (4)

так як я 94-ого року народження, завжди мріяв про талісман Собаки - недарма ж Собака і за китайським=) взагалі, зараз дивишся, майже кожен талісман цікавий за своєю силою, в дитинстві здавалось, що половина з них нафіг не потрібні. Взагалі, перший сезон - топ. Далі, з масками і порталами були теж непогані, але гірші… Була ще шикарна серія у якомусь закинутому замку, де Джейд з Джекі познайомились з дівчиною, яка була привидом і допомогла їм у боротьбі зі злом в цьому замку…

Вам також сподобається