7 дивовижних звичок мільярдерів, які можуть змінити ваше життя

1. Річард Бренсон - Писати листи собі в майбутнє:

Вже давно з'явилися сервіси, які дозволяють писати електронні листи собі в майбутнє. І це виявилося цікавим способом рефлексії, адже ви пишете самі собі, а тому можете бути максимально чесним. Але найцікавіше – це через один, два чи п'ять років прочитати цей лист, згадати, що ти пережив за цей час, та чи є ти тією людиною, якою хотів стати.

2. Білл Гейтс - Ношення шумозахисних навушників:

Корисна звичка Білла Гейтса – носити шумозахисні навушники під час роботи – може покращити продуктивність та зменшити відволікання від роботи. Це можливо важко для людей, які постійно працюють у навушниках з увімкненою музикою (як я), але це однозначно треба спробувати.

3. Тім Кук - Дуже ранній підйом:

Звичка, яка є майже у всіх успішних людей, – це прокидатися раніше за інших. Ця звичка дозволяє зробити багато важливих справ саме зранку, коли ми на піку продуктивності, та дає можливість працювати, не відволікаючись на інших людей.

5. Марк Цукерберг - Обмеження рішень:

Знову звичка, про яку я ніколи не чув, її суть полягає в тому, щоб зменшити кількість виборів протягом дня. Це допомагає не витрачати час та енергію на сотні виборів щодня. Марк Цукерберг носить однаковий одяг щодня. Це зменшує кількість рішень, які він повинен приймати, і дозволяє зосередитися на важливіших справах.

6. Опра Вінфрі - Журнал вдячності:

Кожного дня записувати речі, за які ти вдячний, допомагає зосередитися на приємних моментах у житті та знаходити у всьому позитивні сторони.

7. Сергій Брін - Щодня навчається чомусь новому:

Найпотрібніша звичка з цього списку, бо постійне навчання, навіть не дуже потрібних, але цікавих речей, допомагає вигадувати нестандартні ідеї, бачити старі проблеми та завдання по-новому та просто робить життя цікавішим.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
З'їж лимон
З'їж лимон@eatlemon

36Прочитань
0Автори
0Читачі
На Друкарні з 19 липня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається