Анонс! Ковенанство | Текстові рольові ігри

Всім привіт!

Це своєрідний анонс української рольової гри + опитування за для вирішення одного дуже важливого питання, яке вплине на сюжет рольової але не її концепт.


До вашої уваги!

Ковенанство

https://drive.google.com/file/d/1bOHuOYqpig-GS5i30nTXAjlSgyVEW5ri/view?usp=sharing

Ще до часів перших князів Києва на цій землі бродили відьми та відуни. Вони несли людям захист, вчення та просвіту, навчаючи слабких перемагати сильних. В різний час, три відьми заснували три ковени. Мара стала старшою відьмою “Срібного дракона”. Жива заснувала “Золотого бізона”. Макош об’єднала найвидатніших у “Чорного лелеки”. Вони не були, не сестрами і не подругами, між ними не було ворожнеч. Кожна з жінок вела за собою як чаклунів, так і людей, до поки блакитне небо і жовто-гаряче сонце не сховали за чорними крилами Чорнобога. Старий дракон літав світом тисячі років, зжираючи народи та випалюючи землі до пустель. Йому не було рівних чи ворогів, він був абсолютним, голодним злом.

Відьми не шукали допомоги, вони мали своїх драконів та істот лісу, що мали мужність кинутись на противагу ворогу. Небо палало та ревіло роками, вдобрюючи ґрунти кров’ю до поки гігант не пав з небес, утворивши гори. Не всі відьми повернулися з бою, не всі люди пережили страх але сонце доторкнулося до кожного з них і темряву було переможено.

Ми також, маємо перемогти.


Рольова має представляти з себе місце в якому ви можете поринути в колоритний світ магії і дізнатися більше про сучасну українську магічну спілку, яка утворилася з трьох перших ковенів. Їх звичаї, традиції, правила, як сідлати дракона, займатися науковими винаходами, або блукати світом в пошуках інгредієнтів для своїх артефактів. Дії будуть не обмежені, однак через об’єми інформації, було прийнято рішення, що в майбутньому буде відкрита школа + це буде розвиток сюжету. В школі бажаючі зможуть вивчити світ детальніше, отримати певні досягнення та здобутки, й загалом вам сподобається, бо це типу… УКРАЇНСЬКИЙ ХОґВАРТС!

ОДНАК.

Питання життя, всесвіту і всього-всього, полягає в тому, яяяяяяяяк ви відноситесь до того, що період початку сюжету буде в 2022му році? 👉👈

Важливо! Я питаю це тому, що не кожному з нас (особливо мені, людині, що вже більше року не може потрапити додому) приємно коли користуються війною заради популяризації — це огидно, ті хто так роблять огидні. Однак, моя мета з самого початку полягала в тому, що я хотіла отримати і дати можливість рольовикам, розбомбардити срану русню і задовольнити свою ненависть до них. Просто вилити всі свої емоції в ті івенти, які будуть проводитися в рольовій під час атак на ворога. А також показати, як світ магії міг би дивитися на це, які в них були б конфлікти та суперечки з приводу цієї війни, враховуючи їх політику… А так, забула сказати. Рольова заснована на фанхаті Гаррі Поттера, так як мені троооооошечки не хочеться сидіти та вигадувати колесо. Тож, радо послухаю, що ви думаєте з цього приводу.

У разі якщо ви категорично проти, то левова частка сюжету буде видалена, а події перенесуться в 2031 рік незадовго до відкриття “Чорного сад”. Буде менше екшну, але все ще непогано.


Посилання на сайт проекту, де ви зможете відслідковувати всі нововведення та оцінити оформлення (про нього можете також коментар черкнути): https://sites.google.com/view/kovenanstvo/головна

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
SparkleJump
SparkleJump@SparkleJump

1.3KПрочитань
3Автори
12Читачі
На Друкарні з 17 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (2)

чекатиму на запуск проекту

Вам також сподобається