Спонтанні малюнки

4 ночі… Як завжди, я думаю про беззмістовність життя, яку я глушу антидепресантами, роботою і музикою.

Щоправда, з роботою проблемки, бо через бомбардування навесні 2022 у мене тепер проблеми з концентрацією на всякому корпоративному смітті, яке дає “маленьким гвинтикам” відчуття важливості, командного духу, ненависті до колег і клієнтів, снобізму, і трохи грошей. Мені було достатньо трохи грошей. Але менталочка сказала “ні”. Я з нею все ще трохи сперечаюсь, бо щоб знайти кардинально нові джерела прибутку, потрібні неабиякі зусилля. А енергія вже на нулі, тому жеремо кактус і їдемо квадратними колесами по старих рельсах. І від цього не підвищується ні продуктивність, ні самооцінка, ні повага замовників. І не знижується тривожність.

Приємним сюрпризом у цьому тривожно-депресивному мареві для мене стали спонтанні малюнки, які ніби самі вилізли на цей світ з-під мого олівця під час довгої телефонної розмови. Мені прямо зайшов цей стиль, так приємно малюється. Як вам?. Це, власне, і всі новини. 🤷‍♀️

Дякую за увагу, до наступних безсонь. 😌

Портрет дівчини 1
Портрет дівчини 2
Портрет дівчини 3
Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Lucy Ko
Lucy Ko@Lucyko

Фрілансерка, люблю мистецтво.

12.8KПрочитань
20Автори
20Читачі
На Друкарні з 16 грудня

Більше від автора

  • Як цифровий детокс може покращити ваше життя

    Смартфони, планшети, комп'ютери і соціальні мережі стали постійними супутниками нашого часу. Але чи замислювались ви коли-небудь, як це впливає на ваше здоров'я і благополуччя?

    Теми цього довгочиту:

    Саморозвиток
  • Розумні звички: як 15 хвилин на день можуть покращити ваше життя

    Кожен з нас прагне покращити своє життя, зробити його більш продуктивним та гармонійним. Але як це досягти, не витрачаючи багато часу? Відповідь може бути у простій, але надзвичайно ефективній техніці, яку використовує засновник

    Теми цього довгочиту:

    Продуктивність
  • Які риси притаманні впевненій людині?

    Привіт! Нещодавно я проходила співбесіду, і, прослухавши запис свого голосу, виявила, що говорю жахливо невпевнено, навіть маючи цікавий досвід і гарне портфоліо. З вами таке буває? Я навіть розізлилась на себе!

    Теми цього довгочиту:

    Впевненість В Собі

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається