Чого насправді бояться чоловіки в стосунках з зрілими жінками

Найлегший спосіб відшити від себе небажаного, чи навіть бажаного кавалера - сказати йому, що в тебе 3+ дітей. Але...деяким екземплярам таки похуй на кількість дітей, їм треба лише секс або ще щось таке, що наявність в тебе дітей не буде його зачіпати. Або сказати йому, що ти вільна незалежна, все вмієш, все маєш, нічого і нікого не потребуєш.

Таких жінок, чоловіки теж чомусь бояться. Бояться бути в неї під каблуком? Чи надто контрольованим? Чи ще чогось?


І взагалі, чоловіки бояться жінок з минулим, з дітьми, з проблемами, зі своєю справою, тобто з будь яким життєвим багажем. Чому?
Жінка з таким багажем, це як машина повної комплектації. Чоловіки мріють про таку машину, але...про таку жінку чомусь не мріють))


Наприклад, візьмемо жінку +-40 років, з дітьми і зі всім її життєвим досвідом. Діти вже дорослі, без соплів, без дитячих істерик, неважливо яка їх кількість, вони вже достатньо самостійні. Вона самодостатня, з досвідом робочим і життєвим, чітко знає чого хоче, як хоче, кого хоче, з ким хоче. Зазвичай такі жінки дуже мудрі і є набагато спокійнішими, за інших.


Хтось зараз скаже, що в таку жінку треба багато вкладати. Утримувати дітей, сім'ю і розділяти з нею її проблеми.
Машина теж ламається, потребує догляду і створює проблеми. Машина теж потребує вкладень. Але...водій всерівно не боїться їздити на ній.


У все треба вкладатии. І в себе теж!


Тим більше, в прикладі з жінкою, там навіть легше. Тому що, частину проблем, якщо не всі, вона вирішує сама, так само і витрати. В кращому випадку все ділиться і тоді легше обом.


То чому ж чоловікам так страшно мати стосунки, серйозні стосунки з зрілою жінкою?

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Natalia Shpakova
Natalia Shpakova@chef_shpakova

Чесна, труша і жива

3.3KПрочитань
19Автори
16Читачі
На Друкарні з 26 квітня

Більше від автора

  • Час цукіні або Звідки у нас взялися цукіні?

    У наших краях цукіні не дивина, але і не найрозповсюдженіший овоч. Є у нього тут серйозний "конкурент" - кабачок. Та насправді кабачки і цукіні мало що не близнята. Обидва родом з Америки, обидва родичі гарбузові, мають майже однакову форму і будову. Єдина помітна відмінність -

    Теми цього довгочиту:

    Їжа
  • Романтика печеної картоплі зі шматочком сала (якого насправді немає)

    ...Тимоха розіклав багаття, намостив під боки сухого картоплиння і знову, як під сосною, ліг, упявшись очима в небо. З ярка воно, мов з ями, здавалося нижчим і куцішим, а сам ярок глибшим,

    Теми цього довгочиту:

    Гастрономія
  • Що було цього року на Різдвяному кураж-базарі?

    Скажу чесно, я на Куражі не була. Але я спілкувалася з багатьма людьми, які там були, саме на Різдвяному Куражі. І майже усі в один голос сказали, що то був найкращий базар за все існування Куражу.

    Теми цього довгочиту:

    Кураж

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається