Ми всі знаємо, що Порошенко це наш гетьман. А чому ж так? Я вивів пару гіпотез про це та розповім вам про них.

Телепатія

Перша ж це його захист наших міст. А ви думали хто стоїть за абревіатурою ППО. Багато людей помилково розшифровують це як протиповітряна оборона. Але насправді це Порошенко Петро Олексійович. Це широко відомий факт у вузьких колах. Чому ж всі його сприймають гетьманом?

Все дуже просто, Петро Олексійович вміє в телепатію, тому на несвідомому рівні ми розуміємо його міжгалактичну занепокоєність та стурбованість за Україну. Він може донести до нас будь-яку концепцію, але почують його лише ті, хто зрозумів сенс життя та відмовився від залежності до всього земного. Це єдиний шлях до того, щоб стати одним цілим з нашим лідером. Але через проблеми з прив’язаністю до буденного таких людей дуже мало. Такими людьми є Будда, Ісус, пророк Мухаммед та інші відомі вам Боги й пов’язані з ними люди. Доказом цього є опис Бога в релігіях — всюдиприсутність, всезнання, всемогутність, незмінність, святість, праведність-справедливість, добрість і правда. Це точний опис нашого командувача. Отже, у нас є ціль, куди ми маємо йти.

Signal for Help - Wikipedia
Випадкова картинка з інтернету

Цукерки з “любов’ю”

Друга ж теорія полягає в найбільших досягненнях нашого поводиря. А саме з “Кара-Кум”, “Ромашка”, “Червоний мак”, “Шоколапки” та іншими надприродними речами. Багато людей були екскурсією на одній з фабрик “ROSHEN”, але вони не бачили найголовнішої складової виробництва. Це алхімічний цех, де виробляють інгредієнт, який прищеплює любов до необхідної людини, тобто до першого русофоба у світі. Там працюють лише умпа-лумпи, тому що проста людина може розповісти секрет цього виробництва.

Найцікавіше, що цей рецепт передається від батька до сина в роді Порошенка. Раніше ж туди були екскурсії, тому є документальний фільм “Чарлі і шоколадна фабрика”. Знову ж люди думають, що це фільм по книзі (можливий наслідок телепатії), але й книга була написана про один із таких цехів, тому це доволі точна документалка. Більше інформації знайти не можливо, а якщо ви її знайдете, то ваша подальша доля не з найкращих. Всю інформацію підчищають, тому без великого терпіння та вміння захищатися від впливу міжгалактичного гетьмана ви не зможете знайти хоч щось. Всім рекомендую шапочки з фольги, перевірений метод для захисту.

How to Teach Baby Sign Language: 25 Baby Signs to Know
Ще одна випадкова картинка

Харизматичний рептилоїд

За відомими нам фактами світом керують рептилоїди. Це створіння, які є схожими на ящірок, але маскуються під людей. Так от, моя гіпотеза полягає в тому, що наш ідейний очільник має харизму, яку не можна перебороти. От саме використовуючи її, він керує цими драконіанцями. Він або найвищий рептилоїд, або вища істота за рептилоїдів, тому і має такий вплив на представників цієї раси. Доказ цього ми можемо побачити тут:

Немає опису світлини.
Справжній світовий лад

Ми наочно бачимо, що на вершині світового правління стоїть Порошенко, який тримає плитку шоколаду. Це може бути лише метафоричним зображенням його правління або ж моя минула теорія отримує підтвердження звідти, звідки й не очікували. А ось вам й непряме підтвердження цього від офіційного представництва рептилоїдів в Україні. Саме з цього підтвердження ми можемо зрозуміти, що очільник нації має владу над усім світом. Виходячи з цього всього можна підбити підсумки цього допису.

Lynch Sign 20 in. x 14 in. Help Wanted Sign Printed on More Durable,  Thicker, Longer Lasting Styrene Plastic R- 10 - The Home Depot
Навіть не знаю, як вони сюди потрапили

Післямова

Що ж, на мою думку всі ці гіпотези можуть виявитися правдою одночасно, бо вони не суперечать одне одному. В мене є ще одна розкрита таємниця для вас, яка полягає в тому, що… ааа, боляче, викрадають.

Тобто я хотів сказати, що це все жарти й нічого спільного з реальністю немає. Знаю, не всім сподобається такий постметасарказміронічний довгочит, але попрошу, щоб ви мене покривали матами в коментарях з повагою, будь ласка. Оплески, підписку, коментарі та можливість задонатити можете знайти десь там знизу. А тепер ідемо молитися на Порошенка!!!

Igor Lachenkov on Twitter: "Мирного рішення не буде  https://t.co/nR2BmNYcaK" / Twitter
Частинка Порошенка розміновує Україну з псом Патроном

Випадковий текст до випадкових картинок: Ааа, випустіть мене звідси.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Мелодист або Таки Роман
Мелодист або Таки Роман@Falsend

Любить писати щось цікаве

3.8KПрочитань
8Автори
100Читачі
На Друкарні з 14 квітня

Більше від автора

  • Куди я пропав і хто я

    Таки всім привіт. Ого давно я уже так не вітався. Не знаю чи ще хтось мене пам’ятає, все-таки багато нових людей прийшло на Друкарню і багато, хто пішли з Друкарні. Тому для більшості буде цікаве питання, що за нн з’явився.

    Теми цього довгочиту:

    Письменництво
  • Відбиток смерті

    Всім знайомий той момент, коли вас проймає неочікуваність та жах. І особливо це стається, коли смерть зачіпає близьких.

    Теми цього довгочиту:

    Божевілля
  • Божевільні види мистецтва

    Я думаю більшість з нас пробувалися в різних видах мистецтва: малювання, писання прози та віршів, творення музики та будь-що інше. Тому хочу показати вам витвори мистецтва, якими можна захоплюватися або ненавидіти, але ніхто не заперечить, що для них потрібна справжня впертість.

    Теми цього довгочиту:

    Щось Цікаве

Вам також сподобається

Коментарі (5)

У вас чудова фантазія, я досі не знаю, як ставитися до прочитаного, але нічого подібного я точно ще не читала.

Вам також сподобається