Досвід з видавництвами

В Україні, навіть до війни, бути письменником було дуже важко. Видавництв мало, літературних агентів можна порахувати на пальцях однієї руки. Самостійно розбиратися з усіма тонкощами – треба багато часу, і це спарвді дуже важко.

Тому я самостійно знайшла того хто відредагує, хто зробить обкладинку, а потім роздрукувала книги у виданні, на жаль, назви не згадаю. Потім був процес, як книгу реалізувати? На одному популярному сайті, мені сказали, що візьмуть мою книгу за сумму 60% від її справжньої вартості. Я одразу в голові прорахувала, що я нічого, абсолютно нічого не отримую з цієї операції. Навіть ще гірще, вкладаю гроші в нікуди! Якщо на хвилинку замислитися, редактуру, верстку, оформлення isbn, друк книг, обкладинка, це все мої власні кошти, а вони хотіли забрати книги за 60% їх вартості і на цьому все.)) Дуже дивна ситуація)

Я відмовилася. Далі вирішила йти іншим шляхом. Зробила електронну книгу й виставила на амазон. Та тут теж не так все просто. Українською можна виставляти лише друковані видання, тому я переклала книгу на англійську. Крім цього, що зручно, можна спробувати там запустити рекламу вашого твору. Якщо думаєте, що не розберетеся, не хвилюйтеся, там є дуже зручна інструкція, котра покроково допоможе вам все зробити.

Тому, хто хоче йти по цьому шляху, скажу так – це важко, займе багато часу, але в якийсь момент справа зрушить з місця і ви будете щасливі, що пройшли цей шлях. Що ви не здалися!

Я не жалкую ні хвилини! Не слухайте тих, хто буде вас відмовляти. Пишіть, а потім перекладайте на англійську мову й відправляйте в американські видавничі будинки. Ви напевно зараз скажете, що переклад багато коштує і.тд. Ні, часи змінюються. Знайшла сайт, де можна перекладати на англійську, а потім задопомогою ШІ редагувати текст. https://www.deepl.com/translator/files

Планую скористатися цією можливістю найблищим часом! Всім успіху! І дуже прошу, не опускайте руки! Не слухайте людей, котрі знецінюють вашу працю, хай йдуть лісом. Просуваємо Українських Письменників!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
J Vit
J Vit@JVitman

295Прочитань
4Автори
3Читачі
На Друкарні з 16 березня

Більше від автора

  • Технологічний прогрес вогнепальної зброї(1500 - 1900 роки)

    В цій статті ви можете ознайомитись з еволюцією вогнепальної зброї. Ви дізнаєтесь що таке пищалі і хто такі мушкетери. Як змінювався патрон і хто ті люди, котрі зробили великий внесок у розвиток прориву технологій свого часу.

    Теми цього довгочиту:

    Зброя
  • Шлях до Вирію

    Пригоди наших героїв продовжуються. Додаю другий розділ, для тих кого не цікавить сайт букнет) Гарного всім дня) Посилання на перший розділ https://drukarnia.com.ua/articles/shlyakh-do-viriyu-liLkM

    Теми цього довгочиту:

    Шлях До Вирію
  • Шлях до Вирію

    Доброго дня! Не так давно почала викладати розділи книги Шлях до Вирію на Букнет . Анотацію і передмову переглянуло достатньо людей, щоб я вирішила викласти тут перший розділ! Хочу заздалегідь попередити, розділи частіше будуть оновлюватися саме на Букнет

    Теми цього довгочиту:

    Українські Письменники

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається