Душі Елементів: Хаос. Розділ перший

У Магічній Раді Форлеса зібралися представники країн правої частини світу, у залі панувала напружена атмосфера. Усі розуміли, що обговорюється вкрай важливе питання про долю Форлеса.
Президент Луїра Готлафе піднялася на високий п'єдестал і виголосила свою промову:
«Шановні колеги, я хочу звернутися до вас із проханням. Як ви знаєте, у нашому світі з'явилася аномалія, яка загрожує нашій планеті. Демон Хаосу, як його прозвали в народі, вже знищив поселення, і якщо ми не вживемо заходів, тоді цей жах буде і в столиці Саріч. Нам потрібна ваша фінансова допомога і підтримка магів інших країн. Ми готові співпрацювати з усіма країнами, а також ділитися нашими знаннями і ресурсами, щоб зупинити цю загрозу. Форлес уже втратив багатьох своїх громадян через цю катастрофу, і ми не можемо допустити, щоб ця трагедія сталася в інших країнах. Давайте об'єднаємо наші зусилля і не дамо магічній матерії диктувати свої правила. Дякую за увагу".
Промова Луїри Готлафе була проникливою та щирою. Усі присутні в залі розуміли, що ця загроза вкрай серйозна і потребує миттєвих дій.

Генеральний секретар Магічної Ради Оттін Нудлір узяв слово після промови президента Луїри Готлафе. Він подивився на присутніх у залі представників країн правої частини світу, перш ніж почати говорити: «Дякую за промову, міс Готлафе. Кожен із нас розуміє, що світ зіткнувся з чимось небаченим раніше, і це проблема, яку не можна розв'язати поодинці. Нам потрібно об'єднати зусилля і кинути виклик цьому ворогу разом. Саме тому я прошу кожну країну в цьому залі, почніть відкривати свої магічні резерви і готувати своїх магів до боротьби з аномалією. Ми повинні об'єднатися і перемогти цю помилку магічної матерії разом. Давайте не допустимо, щоб наш світ потонув у хаосі. Дякую».
Зал залився оплесками, а Луїра Готлафе вирушила на своє місце, поправляючи своє довге попелясте волосся, дзвінко стукаючи шпильками підборів.

Міністр магії країни Ні Кале, після затишшя, натиснув на кнопку «Право на слово», після чого почав говорити в мікрофон: «Я повністю розумію, що ситуація з аномалією вимагає негайних дій. Однак, я маю висловити свої побоювання щодо того, що Ви просите. Ми на своїй території теж маємо магічну матерію, яка в будь-який момент також може мутувати. Якщо зараз ми відправимо Форлесу нашу допомогу у вигляді магічних експертів, тоді хто стежитиме за матерією в нас, щоб запобігти пробудженню так званого Демона Хаосу? Дякую».
Генеральний секретар був готовий виголосити промову, але міністр магії Огроса Готорак Тюнедель виявився швидшим і виголосив промову-відповідь на слова міністра магії країни Ні Кале: «Арден Карґоль, я розумію Ваше занепокоєння, але давайте не забувати, що ситуація з аномалією вкрай серйозна, і весь світ під загрозою. Ми повинні зробити все можливе, щоб запобігти поширенню хаосу і захистити життя громадян. Форлес уже довгий час займається дослідженням цієї аномалії і має досвід у боротьбі з нею. Якщо ми об'єднаємо наші зусилля і допоможемо Форлесу, то зможемо ефективніше впоратися з цією загрозою і запобігти її поширенню на інші країни. Давайте діяти спільно, взявши на себе відповідальність за майбутнє наших народів».

Щоб уникнути суперечок, генеральний секретар Оттін Нудлір різко сказав: «Якщо ви будете сперечатися, тоді ми не вирішимо цю проблему ніколи. Магічній Раді потрібно ухвалити рішення за запитом президента Форлеса Луїри Готлафе». Після цього він підвівся і вирушив разом зі своїми радниками до переговорної кімнати, що розташовувалася за масивними кріслами керівників Магічної Ради.
Оттін Нудлір і його радники увійшли до просторої переговорної.
Кімната була оформлена в традиційному стилі Форлеса з високими стелями, стінами з темного дерева і килимовим покриттям підлоги. У центрі кімнати був масивний дубовий стіл, оточений високими кріслами. Чоловік розмістив свої документи на столі й звернувся до своїх радників:

— Добре, давайте почнемо, часу не так багато, — схрестив пальці він, — які у вас є пропозиції щодо запиту президента Форлеса?

Один із радників піднявся з крісла і простягнув документ у руках.

— Ми пропонуємо відправити експертну групу до Форлеса, щоб оцінити ситуацію і розробити план дій, — сів чоловік назад. — Ці документи містять уже зібрану інформацію.

— Гарна пропозиція, — відповів Нудлір, — але потрібно забезпечити безпеку наших експертів. Будь ласка, продумайте заходи безпеки та представте свій план на наступному засіданні.

Інша радниця піднялася й додала:

— Ми можемо зв'язатися з іншими країнами та організаціями, щоб зібрати більше інформації про таку аномалію. Ми повинні мати максимально можливу обізнаність, щоб впоратися з цією загрозою.

— Так, Ви маєте рацію, — кивнув головою генеральний секретар. — Пропоную звернутися до наших союзників у Магічному Союзі та організацій, які спеціалізуються на боротьбі з магічними аномаліями, — додав він після того, як радниця сіла на місце.

Радники кивнули на знак згоди.
Вони знали, що ця ситуація вимагає швидкої та рішучої дії.

Ще кілька хвилин обговорення, і генеральний секретар був готовий винести вердикт: «Ми дійшли до рішення: кожна країна, присутня тут, повинна буде сприяти стримуванню магічної агресії. Своєю чергою, Магічна Рада зобов'язує країни правої частини допомогти фінансово Форлесу, а також відрядити професорів магії для підтримки Дому Магії».
Після того, як генеральний секретар Оттін Нудлір оголосив вердикт, засідання Магічної Ради Форлеса підійшло до кінця.
Міністр магії Огроса Готорак Тюнедель встав з-за широкого столу і, майже перед виходом із зали, підійшов до Луїри Готлафе:

— Міс Готлафе, — гукнув Тюнедель президента, — я хочу підтвердити нашу обіцянку сприяння у збереженні магічного світу. Як Ви знаєте, Форлес і Огрос були однією країною протягом багатьох століть, і ми завжди будемо раді допомогти нашим друзям, — потиснув він руку дівчині.

— Я вдячна Вам і Огросу. Це цінний внесок у загальну історію планети Елімат, — нахилила голову на знак поваги Луїра Готлафе.

Луїра Готлафе вийшла з Магічної Ради разом з рештою міністрів магії і на кілька миттєвостей зупинилася перед сходами. Поглянувши вгору, вона побачила затягнуте небо, забарвлене в незвичні тони – чорно-бордово-фіолетові відтінки, немовби знаменуючи наближення повного хаосу. Луїра опустила голову і поспішила пройти повз журналістів, які одразу ж підбігли до неї з провокаційними запитаннями.
Охорона, яка стежила за дівчиною, швидко зупинила журналістів, не давши їм наблизитися до Луїри, і відвела її до машини, що чекала на президента. Міс Готлафе сіла в машину і задумливо подивилася у вікно, намагаючись розібратися у своїх думках. Вона залишилася задоволена результатами засідання Магічної Ради і готова була почати роботу з підготовки своєї країни до виконання взятих на себе зобов'язань.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
ciuuoc
ciuuoc@ciuuoc

Творець!

145Прочитань
0Автори
4Читачі
На Друкарні з 4 червня

Більше від автора

  • Душі Елементів: Хаос. Розділ девʼятий. Фінал

    Після жахів, Форлес відроджується. Будуються нові будівлі, уряд формується, а Будинок Магії відновлює магічні сили. Країна потребує допомоги, але прагне миру. Фаресса у в'язниці на Темних Небесах сперечається зі своєю сестрою.

    Теми цього довгочиту:

    Оріджинал
  • Душі Елементів: Хаос. Розділ восьмий

    Президент Луїра страждала від болю та розпачу. Вона не розуміла, чому Небесні сили не втручаються. Джордж намагався її заспокоїти. Луїра знайшла лист від секретаря Центральної Ради, який містив шокуючу пропозицію. Вона роздратовано реагувала, але Джордж спробував її заспокоїти.

    Теми цього довгочиту:

    Оріджинал
  • Душі Елементів: Хаос. Розділ сьомий

    У боротьбі з Демоном Хаосу, послі Небес і воїни об'єдналися, але їх магія не діє. Битва ведеться безрезультатно, а надія втрачається. Демон виявляє свою справжню силу, загрожуючи усьому живому.

    Теми цього довгочиту:

    Оріджинал

Вам також сподобається

Коментарі (2)

Це дуже схоже на те що відбувається зараз.

Вам також сподобається