Істинна природа чарів: квантово-біологічна магічна теорія

Детально про магію у всесвіті мого роману

Окрім звичайного фізичного виміру в Оплумії існує астральний вимір, де може існувати лише така форма енергії, як етер.

Живі істоти, а якщо точніше, то саме еукаріоти, мають здатність впливати на астральний вимір ядром кожної своєї клітини, через що в кожного з них існує своє астральне тіло створене з етеру (яке багато хто вважають за душу, але сутність — як пам'ять і думки — зберігає саме фізичний мозок).

Етер складається з елементарних одиниць що мають свої “стани”.

В живих істот цих одиниць є три і в кожного по три активні стани:

О. Основа(перетворення), що має найбільшу масу. Стани: 1 — жар, 2 — холод, 3 — заряд.

С. Стійкість. Стани: 1 — газ, 2 — рідина, 3 — твердь.

В. Вплив(контроль). Стани: 1 — газ, 2 — рідина, 3 — твердь.

Окрім трьох активних станів існує нейтральний — 0, що може бути як частковим поєднанням властивостей всіх трьох, так і відповідати за абсолютно інші.

Етер зі станами часток "о0, с1-2-3, в0" вважається нейтральним, будівельним етером, бо з нього складаються астральні тіла всіх живих істот(еукаріотів).

Етери з активними основами та їх властивості:

Палкий: "о1, с0, в1-3", здатен керувати з астрального виміру плазмою, при вивільненні переходить у тепло.

Крижаний: "о2, с0, в1-2", здатен керувати кристалізованими від холоду речовинами з астрального виміру, з вивільненням переходить в анти-тепло(енергія, що витісняє тепло з певного простору в інший).

Заряджений: "о3, с0, в0", з вивільненням переходить в електричний заряд, з астрального виміру здатен керувати зарядами.

Світлий: "о1, с3, в0", при вивільненні переходить у щільну напів прозору твердь зі світла(висока початкова щільність), схожу на силове поле, яка з часом розпадається на тепло.

Темний: "о2, с1-2-3, в0", при вивільненні переходить у туманоподібну тьму(найменша щільність), яка може перейти у рідину(середня щільність), а також у твердь(найбільша щільність). З астрального виміру може тільки поглинати світло. Матеріяльний етер стирається, розчиняючись на "чорне світло".

Етери з неактивними основами та їх властивості:

Твердий: "о0, с3, в3", з астрального виміру здатен керувати твердинами в нерозплавленому та негазоподібному стані. При вивільненні переходить в етерну твердь(початкова щільність мала, кінцева щільність — неймовірна), яка легше піддається контролю і з часом розчиняється на світло. Якщо розплавити, то це відбудеться швидше.

Рідкий: "о0, с2, в2", з астрального виміру здатен керувати рідинами в некристалізованому та в невипаруваному стані, при вивільненні переходить в (непридатну для пиття , але нешкідливу) етерну рідину, яка легше піддається контролю, з часом розчиняється на світло без виділення тепла. Під час випаровування в пару це відбувається одразу. З підняттям майстерности можна підняти і температуру кіпіння і потенціял керування рідиноподібного етеру.

Летючий: "о0, с1, в1", при вивільненні перетворюється на (непридатний для дихання, але нешкідливий) етерний газ, що легше піддається контролю і, з часом, — розпадається на те саме холодне світло.

Вивільнення — перехід етеру у фізичний вимір.

Астральна біологія

Звичайні люди (з астральним тілом без здатності засвоювати один з видів магічних етерів) можуть навчитися використовувати будівельний етер для посилення свого тіла, а також для виконання (надприродних для нас) атак(кааа…мьеее…хаа…мьеееееее…!!!).

Також будівельний етер можна вивільнити разом з магічним, щоб уникнути перетворення й надати "відштовхувальних" властивостей і навіть реалізувати перетворення будь-якого етеру на постійну (звичайну) матерію.

Це також додасть і інший бонусний функціонал.

Але для керування будівельним етером потрібно набагато більше сил, концентрації й майстерности, ніж потрібно для чарівних етерів.

Керування будь-яким етером відбувається за допомогою астральних м'язів, якими можна навчитися керувати окремо від фізичних і чаклувати без шаманських танців чи незграбних .

Етер в астральному тілі відновлюється шляхом астрального дихання, що є розщепленням та засвоєнням етеру (різних) духів, та травлення. Астральне тіло, в основному, повністю повторює анатомію фізичного тіла, тож у ньому є шлунок, що виконує функцію засвоєння етеру з їжі(під час приготування з якої етер нікуди не дівається, бо його розташування прив'язане до розташування матерії).

Духи

Духи — це сутності, що є згустками енергії зі своєрідним інтелектом, які відповідають за певне поняття, об'єми сил яких вважають незліченними(тому що їх етер є майже скрізь).

В одиницях етеру духів може бути інша кількість часточок та станів, комбінації яких (яких в них набагато більше) надаватимуть етеру зовсім інших властивостей: "о0, с0, в1-2-3, 2в1, в8" — структура одиниць етеру духу води, що дозволяє керувати молекулами води в будь-якому агрегатному стані; "о1-3, о2, с0, в3-4 в26" — структура одиниць етеру духа місяця; як бачите, у нього дві основи.

Словом, етер духів більш складний.

Самі духи можуть благословляти певних людей, дивлячись на їх дії, ставлячи мітку на їх тіло, яка дозволятиме використовувати етер духів у обмін на свій будівельний.

Версія тексту 1.0.1
Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Результат пошуку
Результат пошуку@Result

2.1KПрочитань
19Автори
21Читачі
На Друкарні з 14 квітня

Більше від автора

  • Гіперфікс — наче зрозуміле слово.

    Тут я розповім про своє захоплення, що почалося проявлятись ще у ранньому дитинстві ✋ Жартую. Тут лише частинка і лише про гру, яку можливо розроблятиму на недооціненій платформі Roblox😔

    Теми цього довгочиту:

    Гоббі
  • Як вигадати мову?

    Типу надихалка з нечіткими інструкціями для створення своїх мов.

    Теми цього довгочиту:

    Створення Мов
  • Щоби жити…

    Том 1, нарешті точно перший розділ.

    Теми цього довгочиту:

    Фентезі

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається