Історія зірок(вірш)

У захмарному світлі сцени, в тіні ніжних нот,

Зустрілися дві душі, мелодійних вогнів поток. Вона - солодкі клавіші, відбиття розкішних зірок. Він - чарівник для гітари, що випускає промінь року. На кожній ноті тремтять їхні серця в унісон. Ліричні мелодії веснять у повітрі сон. Кожен акорд відкриває непізнані світи. Де сплітаються чуття в божественній гармонії.

Скрізь, де звучить гітара, пливуть хвилі екстазу. Краса їхньої праці - неймовірна магія. Голос її ніжний лунає, вразлива й сильно. Його гітара відповідає звуками, мов жива. На сцені вони танцюють у ритмі струн та слів. Виграють симфонію, де серця зливаються в сніг. Поки грають разом, на мить зникають межі.

Вони - душі, з'єднані в прекрасному злитті. А поза сценою, усамітнені в теплих дотиках, Пливуть в океані ніжності, як дві зірки на небесах. Піаністка і гітарист, коханням обійняті, живуть у світі музики, де справжнє щастя квітне. Так триватиме ця симфонія, поки є звук та голос, гітарист і піаністка, злиті в один неповторний космос. Їхнє кохання - музика, яка ніколи не згасне, і кожен з них знає, що разом вони створили чудо в масштабі всесвіту

Мій телеграм: The Reading lovers

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Anastasia
Anastasia@Av_lyu

Люблю писати для душі

1.2KПрочитань
13Автори
2Читачі
На Друкарні з 17 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається