Хвора людина, хвора держава

Нема гіршого коли хворіє людина. Знаю по собі.

Людський організм складна система і нормально, повноцінно працює коли всі частини системи взаємодіють злагоджено.

Все починається з голови

Голова центральний орган системи, можна сказати головний. Завдяки органам комунікації: візуальні, звукові, смакові, нюхові, сенсорні, голова сприймає навколишнє середовище таким яке воно є, при умові що сама голова здорова і перед цим отримала здорову базову інформацію.

Голова тварини теж сприймає інформацію від навколишнього середовища, але в примітивному виді: вогонь - страх, дичина - їжа, вода - спрага, самка - секс. На більше сприйняття тварина не спроможна, хоча і деякі люди сприймають навколишню інформацію саме так. У освічений людини трохи ширший кругозір, наприклад: вогонь це приготування їжі, тепла оселя, металургія і т.і. Все залежить від правильного виховання і здорових генів. Дурна голова може сісти на вогонь, споживати шкідливу їжу, пити спиртні напої, курити, трахатись без перестану в результаті чого отримує неочікувані опіки, виразку шлунку, хворобу серця і ранню імпотенцію і безпліддя.

Ось чому голова такий важливий орган.

Руки людини досягли неймовірного розвитку в процесі еволюції. Руками людина грає на музичних інструментах, робить складні хірургічні операції або відрубає голови іншим людям. Як голова скаже.

Ноги також важлива частина людини, менш універсальна, але для пересування незамінна. Людина має твердо стояти на ногах.

Внутрішні органи: легені, шлунок, серце служать для нормального життєзабезпечення людини. Нервова система служить для нормальної комунікації всіх органів і частин тіла.

Так до чого це я? Людина є людина, а держава то держава... А ні - виявляється люба спільнота такий самий орган як окрема людина із своїми органами управління - голова, при правильному вихованні, освіті і чіткому контролю органами комунікації: сір, слух та інші голова робить правильні кроки, не лізе дурно у вогонь, не жере хтозна що.

Із своїми робітниками - руками. При правильному догляді за руками, руки можуть робити неймовірні речі, їм це не важко. Так само і ноги, силові структури держави армія і поліція при нормальному догляді, турботі і чіткому завданні сила держави не підведе.

До всіх цих умов ще потрібна якісна комунікація між всіма органами, цю функцію виконує нервова система у людини, а в державі ЗМІ, культурний прошарок, мова, історична спадщина.

Якщо прийняти такі порівняння, то Україна схожа на Франкенштейна, потворою зліпленою з частин різних людей. В голові потвори відбуваються хаотичні процеси, які народжують самі безглузді ідеї. Внутрішні органи здирають самі себе, руки роблять що хочуть, а ноги взагалі біжать в різні боки.

Єдине що залишається працездатним так це нерви з їхньою мовою, історичною спадщиною, вони намагаються зв'язати працездатність всіх органів але кожен орган живе своїм життям не звертаючи уваги на іншого і виходять такі вибрикаси, що стороння людина тільки й скаже: "Божевільний!"

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Sergiy Slavuk
Sergiy Slavuk@eDLT0T0I0jsJl8h

136Прочитань
0Автори
0Читачі
На Друкарні з 14 червня

Більше від автора

  • Україна не росія

    Божевілля північного карлика призвела до логічного кінця, до війни з Україною. Загалом в цьому нічого дивного немає, росія завжди мала претензії до своїх сусідів. Так повелося і це на генетичному рівні, можна простежити чіткі історичні паралелі. Як створювався народ

    Теми цього довгочиту:

    Україна
  • Я овоч

    Люблю себе до нестями і нічого не можу з цим робити, бо я найкращий! Це не мої висновки, з дитинства постійно чув від мами: ти найкращий, ти цього вартий, ти заслуговуєш на більше, ти єдиний і не повторний. І я цьому вірив і жив з такою установкою.

    Теми цього довгочиту:

    Гумор
  • Навіщо?

    Останнім часом все частіше задаю собі це питання. Впевнений люба думаюча людина задає собі це питання.

    Теми цього довгочиту:

    Соціальна Психологія

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається